• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı da kaşlarımı da açık sarıya boyadım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
KIZLARRRRRRRRR BUGUN ÇARSIDAN Bİ SAÇ BOYASI ALDIM ACIK SARI .. HEM SAÇLARIMIN BI KISMINI HEMDE KAŞLARIMI BOYUCAM ŞİMDİ... DAHA ONCE AYNI BOYAYLA YAPMISTIM KAŞLARIMI BOYADIM 1DK BEKLETTIM EET TAM 1DK Bİ BAKTIM SAPSARI OLDU ACIK SARI:( 10SN FALAN BEKLETMEM LAZIM:D AYYY KIZLAR NAPCAM ŞİMDİ NEYSE SORUYA GELİYİM SAÇLARIMIN RENGİ AÇIK SARI BEN BİRAZ DAHA AÇÇAM ÖNLERINE SÜRCEM RENK DAHA COK AÇILIRMI?:1hug::1hug::1hug::1hug:

sürdüm saçlarıma boyayı kaslarımıda acık kahve yaptm:D beklıorum saçlarımda boya var
30 dk sora yıkıcam bakalım nolcak merklıyım:D

önlerine sürersen tabi daha acik olur ...ama kaslarini nasil bukadar sari yapabiliyorsun ya???bence cok tuhaf duruyo sari kas yani boyanmis sari kas ...herkez koyulastirmak ister sen tersini yapiyorsun :)

ay kızlar resmen gozlerıme ınanamadım:D cok guzel olmus ya:S 30dk falan beklettım bı de saçlarıın her yerıne dipleri hariç her yerıne surdum 30dk beklettım yıkandım bı baktım saçlar 2ton acılmış:D oha dedım dorelik vardı aralarda coooook az gtmiş hepsi:S şok oldum:S

ve hiç bi yıpranma yok daha cok guzlleşti sanki

ah canım benim.. iiki yapmıssın mutlu olmussun bende sevindim senin adına ama o yıpranmayı sonradan gör sen.. sacın bikaç yıkamadan sonra kazık gibi olcak kırıklar tepene kadar cıkacak bazı yerler naylon sac gibi yumak yumak olacak... tek ben degil actıran tüm bayanlar yasıyo bu sorunu.. -tatlicadiarzu-

kız boya boya :D açıcı diil saç boyası

kaydirigubbakcemile3 ayy ne bilim kaptırmısım kendimi ben sacını acanlara.. herkes sacını acmaya calısıyo sanıyorum.. galiba pek ii okumamısım:utangac: ayy kuaura bakma ya... cok özür.. ama olsun acık renk boyalarda sacı yıpratıyo.. kaydirigubbakcemile
ay ben fazla konusmadan kacayım.. güle güle kullan canım...

:D saol cnm
daha iii oldu yanı ama yıpratmamış gbı suan aynı yanı

Back