- 24 Kasım 2017
- 68
- 68
- 33
- Konu Sahibi Aleovera123
Kizlar saçlarım o kadar az ki inanamazsiniz toplasam serçe parmagim kadar genetik saç dökülmem var liseden beri şuan 33 yaşındayım hep saçlarımi toplayarak kabartarak gizledim. Sabunla yıkayınca hacimli oluyor diye hep sabunla yıkadım zeytingalu sabun falan ama tararken birbirine girip daha çok dökülüyormus bunu sonra dan anladım pişmanım. Asla kremli şampuan kullanmam iyice yapışır zaten yağlı da. Şimdi İbrahim Saraçoğlunun sarımsaklı şampuanıni aldım sanki agirlastirmiyor dökülmeye etkisini kullandıkca yazcam. Ayrıca haftada iki kez dermoroller kullanıp kendi karıştırdığım yağları sürüyorum evde okuliptus yağı biberiye cam terebentini susam çörek otu yağı sarımsak yağı vardı hepsini püskürtmelu bir şişede karıştırdım. Benim kansızlık problemim vardı kan ilacimi düzenli kullanmaya başladım. Cinkom düşüktü onunda hapını kullaniyorum onlara ek olarak balık yağı ve folik asit kullanıyorum. Hangisi etkili oldu bilmiyorum ama küçük sacclarim çıkmış buna rağmen saçım çok az dökülmeyi durdurup çıkan saclairmi cogaltirsam sizinle kesin paylasicam senelerdir benim yaram saçlarım inşallah hepinize faydalı olur yaptığım uygulamalar