Saç Rengi ve Saç Boyama saclarimi bu renk nasil yaparim fotoğraflı lutfen yardim !

Nirvananinsolbacagi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
5
0
6
34
Ankara
Instagram suanda saclarim ilk fotoraftaki gibi dun kahverengi gibi birsey olan saclarimi alix 11.0s le 20 dk da bu renge getirdim simdi ikinci fotoraftaki rengi elde etmek etmek istiyorum hangi marka hangi tup boya ile bu rengi elde ederim lutfen yardimci olun :50::14:

çok güzel bir bakırmış istediğin renk.. ama saçını oriel ile açtırmadan elde edebilir misin ki sadece boya ile..sanmıyorum ama yinede bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

çok güzel bir bakırmış istediğin renk.. ama saçını oriel ile açtırmadan elde edebilir misin ki sadece boya ile..sanmıyorum ama yinede bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
H

En fazla birkac ton koyu olur belki ama tutar bence oreal yipratiyo saci citir citir olsun istemiyorum saçlarım nevacolor a baktim acik yogun bakir rengi var bu renge cok yakin gibi onu mu yapsam acaba

H

En fazla birkac ton koyu olur belki ama tutar bence oreal yipratiyo saci citir citir olsun istemiyorum saçlarım nevacolor a baktim acik yogun bakir rengi var bu renge cok yakin gibi onu mu yapsam acaba

Renk hakkında bir fikrim yok ama oreal konusunda sana katılıyorum. Saçını yıpratmadan yavaş yavaş bakıra giderek bu rengi elde edebilirsin. Acelen yoksa tonlarla oynayarak boya bence boşa yıpratma saçını. :34:

sacın zaten acık ton fotogratakı gıbı ıse actırmana gerek yok ben sekız sene turuncu kullandım bu sacı kolay bı sekılde ıstedıgın renge boyayabılırsın ben Palette 8/77 Tarçın Bakır kullanıyordum acık turuncu oluyor eger boyaya bıraz kırmızı katarsan bu rengı verır ama mıktarlar konusunda emın degılım ıkı boya karıstırarak yapmadım hıc tek boya ıle bu renk zor duruyor

Back