• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyayacağım yardım // (fotoğraflı)

TrakyaKizcesi

.. ♡ ..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.252
7
66
Kırklareli
Merhabalar ,
Bir konuda yardım istemiştim ama henüz cevap gelmediği için konu açmayı uygun gördüm .
Bu haftasonu saç boyamak için uygunmuş ben de bu fırsatı kaçırmayayım diyorum
Ve geciktirmeden boyamak istiyorum saçlarımı .
Ancak hangi markanın , hangi numarasını kullanacağımı bilmediğim için acilen yardımlarınızı bekliyorum .
Saçlarımın şimdiki halini ve istediğim rengin fotoğrafını yükleyeceğim .
Bir boyamayla istediğim renge ulaşamam belki ama aynı tonlarda olmasını sağlayabilirim umarım ..
Bu şimdiki hali ;
$1112132.jpg
Bu da istediğim renk ;
$13132151545.jpg

telefondan gırdıgım ıcın fazla göremıorum rengı bırde günes vuruyor kusura bakma ama sanırımmm ıstedıgınn renk altın kahve..? olabılır mı

canm bu tarçın bakır sanırım,ama 1 boyamayla elde edemezsn gibi,tecrübeli birine sorup araştırıp öyle dene derim ben ;)

canm bu tarçın bakır sanırım,ama 1 boyamayla elde edemezsn gibi,tecrübeli birine sorup araştırıp öyle dene derim ben ;)

Tıpatıp aynısını elde edemem ama yakın tonlarda yapabileceğimi umuyorum canım gayet umutluyum da bakalım :)
O tecrübeli birileri de kk kızçeleri oluyor da henüz konum çarpmadı gözlerine :61:

Canım bu saç rengi açık bakır kızılı . 2 boyama ile bu renge ulaşabilirsin.Boya markalarının kataloglarına ulaşabilirsem sana boya ve rengini sunacagım ;) bide bu ifadeleri nasıl yapıyoruzz :) ?

saçının rengi güzel, oynamasan daha iyi
Ben de beğeniyorum rengini ama değişiklik istiyorum canım yoksa vazgeçmiştim boyamaktan
Canım bu saç rengi açık bakır kızılı . 2 boyama ile bu renge ulaşabilirsin.Boya markalarının kataloglarına ulaşabilirsem sana boya ve rengini sunacagım ;) bide bu ifadeleri nasıl yapıyoruzz :) ?
Çook sevinirim canım umarım ulaşabilirsinn :)
İfadeler sen de gözükmüyor eralde yetkililere mesaj at canım yardımcı olurlar .
Bende de bir ara gözükmüyordu kazen'e mesaj atmıştım hemen düzeltmişti :)

Back