Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyattımm

hmm ama saçımı kuaföre boyattığım için bu boyadan bulmam zor sanırım..
tüy sarartıcıyla yapsam, nasıl yapıcam? bir de acaba tüy sarartıcıyla yaparsam ne renk olur ?

karamel olabilir sanırım kaşına gider tüy sarartıcıyı hiç denemedim canım bilemicem yanlış bilgi vermiyim :26:

cnm eğer daha doğal durmasını istiyosan tüy sarartıcı al.kulak pamuğuyla sür çok az beklet.
Rengi kırılsa yeter.Çok sarartma bence.Sadece kahveye dönsün

tamam kızlar sağolun, dalgalı kullandığım için saçımı pek gerek yok sanırım..ama tüy sarartıcıyla dediğiniz gibi azıcık kırarım belki..

çok güzel bir renk olmuş bence ayrıc parıl parıl parlıyo maşallah =)

fönlü hali çok güzelmiş,doğal gözüküyo ama,yıkandıktan sonra halini pek beğenmedim,,,hep fönlü kullanmanız dileğiyle....

cnm son fotografına göre yorum yaparsam bana çok ta gereklı gıbı gelmedı kaş rengini açman...bu arada güle güle kullan saçlarını,güzel renk olmuş...

canım çok güzel olmuş, güle güle kullan.

nasıl yaptı kuaför açtımı rengini??
canım saçımın uçları bu renkti, dipten kendi rengim çıkmıştı baya, saç açıcı kullanmayın dedim ama 1 defada boyadı saçımı yani bilemiyorum , diplerim için açıcı kullanıp kullanmadığından emin değilim..önce dipleri boyadı 10-15 dk sonra da uçları..
cnm son fotografına göre yorum yaparsam bana çok ta gereklı gıbı gelmedı kaş rengini açman...bu arada güle güle kullan saçlarını,güzel renk olmuş...
bence de hiç gerek yok...

sağolun kızlar şu açma işlemini zaten elime yüzüme bulaştırıcam gibi geliyor bana, olmazsa kahverengi kaş kalemi alıp arada bazen onunla boyarım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…