Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyattımm

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
Yeni saç rengim nasıl olmuş kızlar ?
Sizce kaşlarımı da boyamalı mıyım, kaşlarım koyu kestane rengi..

Biri düz hali ilk boyattığım andaki , diğeri de 1 kere yıkadıktan sonraki hali..

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us

Acaba bir dahakine bakır renk ekletsem mi boyaya ?

Son düzenleme:
şimdi açıldı rengi harika olmuş güle güle kullan.. kaşlar genelde saç renginden koyu olması daha hoş gösteriyomuş yüzü ama boyasanda doğal durur gibime geliyo :26:

bence çok hoş parıl parıl parlıyo hatta aksine =) benim hoşuma gitti diğer söylediğin renk nasıl olur bilmiyorum ama gayet gayet hoş

bence çok hoş parıl parıl parlıyo hatta aksine =) benim hoşuma gitti diğer söylediğin renk nasıl olur bilmiyorum ama gayet gayet hoş

ne renk ki acaba bu sper olmus

kızlar gerçekten beğendiğinize sevindim. karamelmiş bu renk..kuaföre boyattım..
genelde etrafımdaki insanlar rengin çok açık olduğunu , silik olduğu söyledi bana..
bir dahakine koyulttur dediler..
belki bakır katırırımikinci boyamaya..

ay bakır kattırma ben o bakırdan dönmek ıcın sarı yaptrdım ıgrenc oldu boyadım gene bakır oldu ne lanet renkmıs bence bu cok hoş sılık falan degıl ama daha net fotonu koysan daha ıı olrduu

evet kaşlarını boyaman şart olmuş bu renk için. ama bu son fotoda renk çok farklı görünüyo. ilk koyduğun fotolardan çok başka gibi geldi. gün ışığında da bi çeksen saçlarını, daha anlaşılır olur sanırım.

kızlar size son bir foto daha ekliyorum diğerleri kapalı ortamda çekilmişti, bu sonuncusu açık havada çekildi..

şimdi güneş ışığında daha çok ortaya çıkmıştır kaşlarımın rengi ve saçımın rengi..sizce bu son fotoyu baz alırsak eğer kaşlarımı boyamama gerek var mı ? bir de nasıl becericem ben bu işi ? yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
canım ben kulak temizlemek için pamuklar varya çubuk şeklinde olan ona boyayı döküp sürüyorum taşmamış oluyo hafif boyama yapabilirsin çok durdurma kaşında ama

canım ben kulak temizlemek için pamuklar varya çubuk şeklinde olan ona boyayı döküp sürüyorum taşmamış oluyo hafif boyama yapabilirsin çok durdurma kaşında ama

hmm ama saçımı kuaföre boyattığım için bu boyadan bulmam zor sanırım..
tüy sarartıcıyla yapsam, nasıl yapıcam? bir de acaba tüy sarartıcıyla yaparsam ne renk olur ?

hiç gerek yok canım. millet platin saç-kara kaş geziyo onları gördükten sonra çok normal geldi senin kaş-saç kombinasyonun yani bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…