Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçımı boyattım kızlar beğendim bide istediğim renge göre çok açık renk yaptı kuaför:))) bakın bakalmm
Çok güzel bence. hangi rengin üzerine yaptı ve ne renk boyaılar? bende röfle var ama düz boya yapmak istiorum artık. bu düz boya mı?
çok teşekkür ederim canımçoo güzel
evet canım düz boya 9.0la dipler boyandı uçlarda 9.0a biraz sıvı bi açıcı daha ekledi onunla boyadı fönsüz şuan kötü görünüyor ama yarın fönlüde eklerim..diplerim kestaneydi uçlarım yine bundan bikaç ton koyudu canım
çok teşekkür ederim canım
hangi marka boya. ya ben hiç düz boya kullanmadım. şu an saçım röfleli. dibi çıktı ama yeni taşındığım ilçede cesaret edip röfle yaptıramıyorum. 1 hafta sora yakın akrabanın düğününe gideceğim ve moralim çok bozuk. boya yaptırsam diyorum ondan da korkuyoum kötü renk olmasın düğünde diye. kendi saç rengim çok açık kahve benim.
hoş olmuş maşa yapınca da güzel durur:97:
clemency sanırım canım bitkisel içerikli bi boya ben bunu kullanıyorum memnunum kuaförüme kendim alıp götürüyorum. röfle biraz sıkıntılı doğru heryerde yaptıramazsın röflenin üzerine nasıl olur bilemiyorum hiç röfle kullanmadım canım
anladım. ben de artık önümüzdeki yaz belki boyaya geçerim. şu an cesaretim yok.
çok güzel olmuş
bu da yenii fotooo :)))
çok hoş duruyo çıt çıt falan var mı kendi saçın mı
kendi saçlarım canım
güle güle kullan rengi çok güzel olmuş :) ya bide ben sürekli düzleştirici kullanıyorum yanıyo e düzleştirmesede olmuyo yardım edinnn kızlar:)
nımcanım bende öyleydim çok düzleştirici kullanıyodum eski saçlarım daha sağlıklı ve daha uzundu geçen kış bıraktım düzleştiriciyi saçımıda omuz hizamda kestirdim sonra doğal kullandım hep bakım yağları kremleri kullandım bisüre sonra düzleştici gerekmedi saçıma zaten çok önemli zamanlarda fön çektiriyorum sadece hem fön çektirmek düzleştirici kadar zarar vermiyor
nım
benım saçlarımda çok azaldı düzleştirici yüzünden bu günde omuzlarımın hizasında kestirdim düzleştirmek istemıyorum artık çıt çıt alıyım diyorum uzun saçı seviyorum kısa kullanmadım hıç keşke hiç düzleştirmeseydım