• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımı boyattım ama uyuz gibi kaşınıyorum:((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

karagul

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
157
0
316
İstanbul
slm kızlar yaklaşık 2 hafta önce boyattım saçlarımı açıcı kullandı(güya doğal dedi ama ) güzel oldu rengi ama inanlılmaz kaşınıyor diplerim elimi kafamdan alamıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım bifikri olan varmı:((

büyük ihtimalle boya alerjisi bir cilt uzmanına görünsen iyi edersin, kuaförün malzmelerinden herhangi bir hastalık da bulaşmış olabilir aksatma bence

boyatınca bende de kaşıntı olurdu ama 1-2günde geçerdi.. saç diplerin çok kurumuş olabilir tavsiyem söyle biraz zeytin yağıyla saçlarına masaj yapıp yarım saat sonra yıkamandır. eğer far etmezse arkadaşların dediği gibi bi doktora gitmek iyi olur..

çok saolun kızlar öyle yapayım.... boyadan sonra kurulaştı saçlarım zaten ... ama bitlendimmi bilmiyorum hiç akşam anneme bir baktırayım:))

bende de aynı durum söz konusu oluyor kuruluktandır büyük ihtimal... bir kaç gün saçlarını kendi haline bırak arkadaşın dediği gibi zeytinyağı sür kaşıntı geçezse doktora git için rahat eder yoksa kaşıntı yara yapabilir :68:

Back