Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlarsaçlarımı boyattım ama uyuz gibi kaşınıyorum:((
slm kızlar yaklaşık 2 hafta önce boyattım saçlarımı açıcı kullandı(güya doğal dedi ama ) güzel oldu rengi ama inanlılmaz kaşınıyor diplerim elimi kafamdan alamıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım bifikri olan varmı(
boyatınca bende de kaşıntı olurdu ama 1-2günde geçerdi.. saç diplerin çok kurumuş olabilir tavsiyem söyle biraz zeytin yağıyla saçlarına masaj yapıp yarım saat sonra yıkamandır. eğer far etmezse arkadaşların dediği gibi bi doktora gitmek iyi olur..
bende de aynı durum söz konusu oluyor kuruluktandır büyük ihtimal... bir kaç gün saçlarını kendi haline bırak arkadaşın dediği gibi zeytinyağı sür kaşıntı geçezse doktora git için rahat eder yoksa kaşıntı yara yapabilir