• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyatmaktan bıktım!! :(

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
96
Adana
arkadaşlar yaklaşık 5-6 yıldır saçlarımı boyatıyorum ve suan kafamdaki saççç bana ait değilmiş gibi süpürge misali mafoldumbenNe yapsam faydası yok, kendi rengime dönmek istiyorum, bu yüzden siyaha boyatıp ana saç rengim uzayana kadar birdaha asla boya yapmamayı düsünüyorum fakat etrafımdaki insanlar sarı-beyaz tenli oldugum icin siyah saçı yakıstırmıyolar.Ana saç rengim koyu buarada fikirlerinize ihtiyacım var kısa kestirip koyu kestaneye mi boyasam, uzunluguna dokunmayıp siyaha mı boyasam?? önerilerinizi bekliyorum :gitme:

Bende senin durumundayım canım .. Coook boyadım sürekli renk degisimi orial vs.. sacımı mahfetti oda arkadasımın saclarını ilk defa boyadık kızıla ama o kadar mı güzel durur kendi saclarıda parlak zaten onun sekillendirici kullanmıyor ..

Benimkiler mısır püskülü gibi birde yanıklar vardı 2 hafta önce gittim bob modeli kestirdim 6 ayı gecik cok önemli birsey olmadıkca saclarımı düzlestirmiyorum özellikle bunun cok faydası var .. Ve diplerim yaklasık 2 cm kadar geldi o kadar parlak ve saglıklı kii .. Bende boyatmayacagım kendi rengimi özledim resmen ..mafoldumben

Kahve tonlarını deneyebilirsin siyah baya sert gösterebilir ifadeni ..Kestirmeye gelirsek eger sacların kırık veya yanıksa mecbur kestireceksin yanıkların uzaması cok zor cünkü ..

ah nilsu ahh :gitme: öyle pişmanımkiiii :gitme: aslı enverin yeni saç modelini düşünüyorum birde cesaretim olsa :(( kahve tonlarını ben de düşündüm ama dip kısımlar uzadıkca yine renk cümbüşü olacak :(

canım sakın siyah yapma çok sert bi renk ilerde bir iki ton kırmaya kalksan çok zor yine başa dönersin yine mahvolur saçlar benim oldu bende senin gibiydim gittim aldım palette koyu kumral bigüzel boyadım saçlarımı birazda uçlardan kestirdim aylardır koyu kumrala boyuyorum palette güzel hemen akmıyor ve doğal duruyor diplerimde biraz beyaz var o yüzden sık boyuyorum ve kendi doğal saç rengimlede farklı durmuyo koyu kumral çok koyu olmayan açıkta olmayan ilerde bişey yaptırmak istediğinde gayet kolay üzerine işlem yaptırabilceğin bi renk saçlarımın rengi şuanda kavak yellerindeki aslının saç rengi gibi arkadaşlarımda hep ona benzetir saçımın rengini gittikçe güzel oluyor ve kalıcı

koyu kumralıda denedim dipler uzadıkca boyamam gerekiyor :( bir kere boyadıktan sonra diplerim uzadıkca bir daha boyamamı gerektirmicek koyu bir renk arıyorum, bu yüzden siyahı düsünmeden edemiyorum :(

Benimsiyah sacim, acik tenliyim,ama bukadar yakisacagini tahmin etmezdim, önceden bende cesaret edemezdim, cok sert olur diye, ama okadar hosuma gidiyor ki 3 senedir kullaniyorum ve vaz gecemiyorum, ayni zamanda cokda seksi yapiyor.

Ana rengine göre cok koyu olacaksa, cikolata kahveside düsüne bilirsin.

jeyleoo tşk ederim a.s.ana saç rengim koyu kestane sanırım rengini unuttum desem yeridir hani :( ben sadece birkere siyaha boyayıp 1 2 yıl boyatmadan uzaamasını beklemek istiyorum siyah rengi sürekli boyamak zorunda kalırmıyım yani osekilde kendi rengim uzayana kdr bekletme gibi sansım olur mu yoksa boyamacagım icin cok kötü bi görüntü mü olur

Sanirim, kendi rengine uyan bir renk oldugundan boyatmadan dura bilirsin, fakat solarmi bilmiyorum cünkü nede olsa tam uzamasi 1-2 veya daha fazla sürer.
Dene derim.

rabarba kendi saç rengim koyu kestane tonlarında oldugu icin acık renkler deneyemem :( siyaha karar verdim fakat arastırdıgım kadarıyla loreal ve palettenin siyah boyaları mvi renkte iceriyolarmıs bana tavsiye edebileceginiz mavilik icermeyen, kömür siyahı hangi markada bulunur acaba

canım kömür karası yapacağına koyu kestane tonları denesen. Bi arkadaşım boyadı kestaneye siyah gibi oldu. siyah aktığında kızıllık veriyo diye biliyorum.

koyu küllü kumral'a boyayabilirsin,yıkandıkça hafif açılır ve diplerden kendi rengin çıkınca belli olmaz

Back