Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarımı boyatıcam fıkır verın lutfeeen :/

Palette deluxe altın parıltılı cıkolata
Palette deluxe altın karamel
Palette deluxe altın parıltılı tofee

Palette natural altın cıkolata
Palette natural acık karamel
Palette natural bal

Loreal Parıs Castıng Creme amber bal
Loreal Parıs Castıng Creme bal kahve
Loreal Parıs Castıng Creme bal kopugu
Loreal Parıs Castıng Creme cıkolata karamel
Loreal Parıs Castıng Creme caffe latte

arkadaşlar bende saçımı kızıla boyatmak istiyorum lise sona gidiyorum fakat saçıma kına mı yakıp kızıl yapsam yoksa kızılamı boyasam bir türlü karar veremedim nedir bendeki bu kararsızlık

öncelikle belirtim cnm loreal casting serisinn yeni renkleri var saydklarının içinde onları bulamazsn ben sordm ocakta gelcekmiş yeni renkleri satısa sunulcakmıs yanii , sen şu parlak kahvelerden birini dene altın parıltılı toffee falan he bide loreal 6.3 ultra acıcı dore kahve var oda güzel birenk onuda deneyeblrsn hoş bi kahve...

banada yardım etseniz

kına tavsiye etmiyorum..daha önca saçında boya yoksa bitkisel boya kullanmanı tavsiye ederim..bir süre sonra akıcaktir beğenmesen bile çözümü var ama kına ve kimyasal boyalarda beğenmediğin zaman geri dönüşün zor olur...

loreal bal köğüğü yada çukulata karamelini tavsiye edrim canım..

saçımı daha hiç boyatmadım :)

şimdi boyatmaya karar verdim ama kızıl rengi seviyorum

peki bitkisel boya olarak ne önerirsiniz ?????/

kızkardeşim hamileyken boyamıştı bununla bitkisel senin için daha iyi yaşından dolayı..fikir değiştirsen bile akar farklı boyarsın bu defa...

sonunda kara verdim saçıma kına yaktım müthiş oldu kahve-kızıl tonu oldu belki yılbaşına yine boyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…