• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyatıcam ama hangi renge? Yardım

DaisyB

Meleğim beni bırakma
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.936
9
66
İstanbul
Kızlar fikirlerinizi bekliyorummm hangi renk yakışır banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa $206232_1953873885584_1204792125_2412663_1224999_n.jpg

Şu an ki halin çok hoş ki tatlım neden boyaycaksın ? sana başka bir öneride bulunsam :26:

sıkıldım aynı renkden o yüzden olabilir önerilere de açığım :34:

o zaman 1-2 ton açabilirsin ya da kumral yapabilirsin.Saçtan ziyade dudaklarına koyu renk ruj+göz altı kapatıcısı+allık sürmelisin :12: İnan çok daha güzel görüneceksin.

Gözlerin sanırım ela bu yüzden ten renginide baz alırsak Koyu karamel,doreli yani ışıltılı kahve tonları iyi gider diye düşünüyorum ama onun dışında kumral kadar açık bir renge gitme bence seni solgun gösterir.

gözlerin sanırım ela bu yüzden ten renginide baz alırsak koyu karamel,doreli yani ışıltılı kahve tonları iyi gider diye düşünüyorum ama onun dışında kumral kadar açık bir renge gitme bence seni solgun gösterir.

evet olabilir , güzel fikir karamelde

saçını boyattın mı burcu?? ben de ilh yorum yapan arkadaşa katılamdan edemicem,maşallah rengi çok güzelmiş..bu halinle çok hoşsun....

saçını boyattın mı burcu?? ben de ilh yorum yapan arkadaşa katılamdan edemicem,maşallah rengi çok güzelmiş..bu halinle çok hoşsun....

boyatmadım 18eylul ama kararsızım cok sıkıldım ama dur dıyorum kendıme eşimde istemıyor zarar gormesını saclarımın ama ben istiyorum durduruyorum kendımı

bence saçlarınızı kesinlikle boyatmayın..böyle çok güzel bence.. kaşlarınızın rengide koyu tonlarda..saçınızı daha :44:açık tonlara boyarsanız kaşlarınız kirpiklerinizle nasıl olur bilemedim..

bence saçlarınızı kesinlikle boyatmayın..böyle çok güzel bence.. Kaşlarınızın rengide koyu tonlarda..saçınızı daha :44:açık tonlara boyarsanız kaşlarınız kirpiklerinizle nasıl olur bilemedim..

daha önce kızıl yapıyordum devamlı cok guzel oluyordu boyatmadm henüz ama hala aklımdan cıkmıyor cok sıkıldım boyatmak istiyorum arkadaşlar eşimde kızıyor durup dururken zarar veriyorsun saçına diye haklı ama napım

karar veremedim bende herkes boyatma dıyor özellikle eşim hiç istemiyor ama sıkıldım bende en son resımdekı sacım su an kendı rengi acıldı biraz

Back