Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyamayı düşünüyorum bakarmısınız kızlar...

Egerian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
2.614
7
116
merhaba kızlar saçlarımı biçok kez boyadım.. çok yıprandılar ketirmek zorunda kaldım şuan sinameki kürünü uyguluyorum uzaması için..saçlarımın şuan ki rengi açık kumral.. ne yapsam ne renge boyasam bilmiyorum koyu renkler düşünüyorum aslında siyah falan olabilir.. fotoğraflarımı yükledim fikir verebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.. bu arada saçlarım kıvırcık düzleştirmeyi bıraktım artık...

Son düzenleme:
açık saç renginden sıkıldım aslında kendi saçımın rengi koyu kumral gibi bişey.. siyah yapınca bi anda açılmaz sanırım evet

evet canım doğal rengi.. sanırım bu gidişle öyle yapıcam çok ta siyah istemiyorum ama yapıcak başka çözüm yok

şuanda saç rengin sarılı olan mı?ben de dün boyattım saçımı baya sarıydım,çikolata kahveye boyattım kuaförde,bitkisel bir boya olduğundan kendi rengimde yani diplerde baya koyu durdu ama uçlarda güzel bir renk oldu.schwarzkopf essensity'le boyadı ama bu renge denk gelen wella rengi de vardı,5/77 gibi bir numarası vardı.gözüm alışmadığından baya koyu gibi geliyor ama yinede beğendim.benim başlığım var,oraya resim koyarım birazdan ordan bakarsın istersen.

bısey soylemek ıstıyorum 3 ve 4. renge bayıldımmmmm cok yakısmısss keşke böylee bır tene sahıp olsam da ,bıraz da cesartım olsaaa ah ah ah bayıldımmm

şimdi ki saçlarım açık kumral canım son fotonun üzerine yapmıştım hiç fotoğrafım yok ama son fotoğrafımın biraz daha açığı.. bakarım tabi saçlarına

bısey soylemek ıstıyorum 3 ve 4. renge bayıldımmmmm cok yakısmısss keşke böylee bır tene sahıp olsam da ,bıraz da cesartım olsaaa ah ah ah bayıldımmm

teşekkür ederim canım benim.. siyah düşünüyorum bende boyamaktan çok sıkıldım artık.. bende bi cesaret boyadım gitti =)

bal köpüğüydü sonuncu ama turuncu gibi oldu o kadar çok boyadım ki saçımı renkler birbirine girdi en sonunda

sonuncu renk çok hoş, kışın ve yazın rahatıkla kulanabileceğin bi renk ayrıca tenine de çok hoş gitmiş

şuan onun biraz açığı canım uzun bi süre kullandım o saçı sıkıldım biraz ama onu beğenen çok olmuş kalsa mı ki diye tereddüt ediyorum.. teşekkür ederim bu arada

ben de son rengi çoks evdim. yakışmış da canım.

ben de son rengi çoks evdim. yakışmış da canım.

teşekkür ederim açık kumrala boyamıştım saçlarımı bal köpüğüyü o turuncu çıktığı için pek anlaşılmıyo ama dönücem sanırım..

sonuncu rengin adı ne bende beyaz tenliyim gözlerim kahverengi o renk güzel durur mu bende?

benimde gözlerim kahve canım.. kahve köpüğü yapmıştım ben ilk olarak saçıma.. açık kahve oldu saçlarım üzerine bal köpüğü yaptım 5 6 kez uyguladım bal köpüğünü bu renk oldu.. neden olmasın olur tabi sana da bana yakıştığını söylüyolar ama sıkıldım ben boyamaktan onun için düşünüyorum koyu rengi

nymphadory canim 2. resimdeki renk daha yasini gösterir...
son resimindeki gibiydi benim saclarim bi ara ama o renk cok yipratiyor saci ve daha yasli gösteriyor insani...

evet banada söyledi bikaç kişi yaşlı gösteriyosun diye moralimi bozdular.. burdaki hatunlarda olmuş diyo baya bi kararsız kaldım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…