Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarimi boyamak istiyorum...

QmraL

Rütbede ne demek? hmm :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
158
1
96
- Yurtdışı

Evet... Saclarimi bu siralar hic begenmiyorum...
Degisiklik istiyorum.. Suan kahverengi saclarim var.. Ama biraz daha koyuya boyatmak istiyorum.. Ama... :çok üzgünüm:
Daha önce saclarimi boyatmaya cesaret edemedim.. :uhm: Arkadaslarimin coguda boyatma
güzel böyle diyo... Yenilik istiyorum ama ben Bu hafta kestirmeyi düsünüyorum..
Böyle kat kat... Bide uclarini kestireyim diyorum :jeyyar:
Inshallah saclarima bi' zarar vermez ya... Yani boyamak :roflol:

Tavsiyeleriniz varmi kizlaaar? :sm_confused:

boyadan saçlarım zarar görmesin diyorsan loreal casting colour şiddetle tavsiye ederim cnm
çikolata kahve falan olabilir a.s.

loreal casting colour hiç ama hiç tavisye edemicem.ben yıllardır annemin saçlarını boyarım.bi kere denemek amaçlı iyidir diye bu boyayı aldık.boya renk vermiyor azıcık bi renk verdi 2 gün sonra oda akmıştı.en etkili boya bence volia

Bu boya saçın renk tonundan bi kaç koyu yada açık renge boyanabiliyor cnm ondan renk vermemiştir herhalde ben kendim boyadım ayrıca çevremde çoğu kişiyi gördüm kimse şikayetçi olmadı hatta bakım yaptığı için iyiki boyamışım dediler
ben bi kere kullandım bu boyayı vazgeçemem artık zemuszemus

saç nekadar zarar vermez desekde açıcıdan orialden zarar görüyor
koyu yapacaksan uçlarından da keseceksen hiç bir şey olmaz

boyanın zarar vermeyeni olmaz arkadaşlar. hiç işlem görmemiş saçla boyanmış saç arasında fark vardır. amonyaksız bile olsa casting color da peroksit var ve saçın kimyasıyla oynuyor. ha diğer boyalarla hele hele orielle açmayla kıyaslanınca casting color zemzem suyudur. ben de şubatta boyadım casting colorla, 700 numarayla boyadım ben ki saçım zaten o rengin 1-2 ton koyusuydu. kutudaki renge ulaştım ama 2 gün boyunca yandı saç derim, ve sonra pul pul döküldü. yani casting color zararsız diyemeyiz. bir de bu boya 28 yıkamada akıyor ama peroksitin açıp turunculaştırdığı saç kalıyor geriye, o açıdan bir eksisi var yani. bir de peroksitten başka bir açıcı içermediği için saçta kızıl yansımalar yapıyor yani küllü renk sevenler için de uygun bir boya değil. bence tamamen boyamak yerine saçının 2 ton açığıyla aralara gölge attırabilirsin Qmral, saçın tamamı boyanmayacağı için daha az zarar görür. ama koyu istiyorsan o zaman casting colordan zararsızını bulamazsın. arada zararsız diye kına fln diyenler de çıkabilir, ben peşin peşin söliim onu da hiç tavsiye etmem, dönüşü olmuo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…