boyanın zarar vermeyeni olmaz arkadaşlar. hiç işlem görmemiş saçla boyanmış saç arasında fark vardır. amonyaksız bile olsa casting color da peroksit var ve saçın kimyasıyla oynuyor. ha diğer boyalarla hele hele orielle açmayla kıyaslanınca casting color zemzem suyudur. ben de şubatta boyadım casting colorla, 700 numarayla boyadım ben ki saçım zaten o rengin 1-2 ton koyusuydu. kutudaki renge ulaştım ama 2 gün boyunca yandı saç derim, ve sonra pul pul döküldü. yani casting color zararsız diyemeyiz. bir de bu boya 28 yıkamada akıyor ama peroksitin açıp turunculaştırdığı saç kalıyor geriye, o açıdan bir eksisi var yani. bir de peroksitten başka bir açıcı içermediği için saçta kızıl yansımalar yapıyor yani küllü renk sevenler için de uygun bir boya değil. bence tamamen boyamak yerine saçının 2 ton açığıyla aralara gölge attırabilirsin Qmral, saçın tamamı boyanmayacağı için daha az zarar görür. ama koyu istiyorsan o zaman casting colordan zararsızını bulamazsın. arada zararsız diye kına fln diyenler de çıkabilir, ben peşin peşin söliim onu da hiç tavsiye etmem, dönüşü olmuo.