Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyamak istiyorum.. Yardım eder misiniz?

Dailys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.618
0
0
İstanbul
Kızlar benim saçlarım kestane-kumral tonlarında. Çok koyu değil. Bir ara siyah yapmıştım ama şu anda boya aktı ve kendi saç rengimdeyim.. Kendi saçlarımın doğal yapısında yer yer sarılıklar var güneştede saç rengim daha açık duruyor..

Saçlarımı biraz açık tonlar yapmak istiyorum..

Karamel, sütlü sahve, bakır v.s gibi...

Saçlarıma bir süre papatya suyu uygulasam rengi biraz açıldıgında bu tonlar nasıl durur sizce?

Saç rengime yakın bi renk koydum..

İşte kendi saç rengim bu.. Yazın güneşte dahada açılıyor..

Bu arada ben esmerim ama öyle kara esmerlerden değil sarı esmerlerdenim.. Yani bronz bi tenim var...

Son düzenleme:
eğer o saç rengini tutturabilirsen çok güzel olur canım..bende daha dün boyattım saçımı
saçım kahverengiydi koyu kahve şimdi karamel oldu..
alışmaya çalışıyorum koyudan açığa dönünce insan tuhaf oluyor...

Canım saçlarını açık tonlarda yapmak istiyorsan loreal küllü sarı'yı tavsiye ederim.Ben bu hafta boyadım saçlarımı bu renge çok güzel oldu.:112:

Canım saçlarını açık tonlarda yapmak istiyorsan loreal küllü sarı'yı tavsiye ederim.Ben bu hafta boyadım saçlarımı bu renge çok güzel oldu.:112:

Kızlar bi resmimi koysam birde öyle baksanız bana hangi rengin yakısıcagını söyleseniz?

canım koyduğun saç renklerden yanı sıra sana kızıl tonları çok güzel gider..

canım koyduğun saç renklerden yanı sıra sana kızıl tonları çok güzel gider..

Valla canım kızıl istemiyorum pek kızıl kullandım zamanında.. Ama sonra tekrar siyaha döndüm.. Böyle değişik şeyler denemk istiyorum, artık koyu renk istemiyorum Biraz açık tonlar istiyorum..

Canım lafımı hemen geriye alıyorum sakın küllü sarı yapma.Arkadaşın da dediği gibi kızıl tonlarını yapabilirsin yada patlıcan moru mesela ? Yok istemem dersen kumral tonları da olabilir.Aslında saçlarını küt kestirsen (saçların daha güzel durur) birde saçları boyasan al sana değişiklik işte:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…