Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyamak istiyorum ama renk konususunda emin değilim. (yardıımm!)

emine53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
14
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım vee iyidide katılmışım :)
Neyse konuya döneyim. Beyaz tenli renkli gözlüyüm ve şuanki saç rengim de önleri biraz turuncuya dönük rengini tam çözemedim ve saç rengimi hiç sevmiyorum senağlama o yüzden boyamak istiyorum ama rengi konusunda karar veremedim sarı diye düşünüyorum ama beni solgun göstermesinden korkuyorum. Ama acık sarı değil yerimseniben lüfen şu renk konusunda bi akııl verin bana :1rolleyes:

Benim renkli gözlülere ve acik tenlilere en cok yakistirdigim koyu renklerdir ..
Bu siyah olabilir, kahve tonlari olabilir..
Gözlerini daha cok ortaya cikarir diye düsünüyorum..
Sari renk senin de demen gibi, soluk ve yasli gösterebiliyor bazen..

bende ilk başta öyle dusunuyodum ama acık olmadıgı surece sarının da yakısıcanı soledıler o yuzden kararsız kaldım.

Canım bence kavak yellerindeki mine karakterindeki kişinin saç rengi sana yakışabilir sarısı öyle abartılıcak bişi değil kahve tonu dipleri açığa doğru gidiyor bence çok güzel düşün istersen yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…