• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyamak istiyorum ama ... Fikirlerinize ihtiyacım var (Resimli)

YasminB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
685
5
96
Çanakkale
Daha önceden saçlarımı siyaha boyuyordum . Br seneden fazladır bıraktım uzattım siyah sadece akık şekilde uçlarda var .
Diyeceğim o ki boyayacağım ama şüphelerim var .
İki tane renk istiyorum tenime gidip gitmeyeceklerini kestiremiyorum . Bir de kendi renginde mi kalsa boya işini her ay yinelemeyede üşeniyorum sanırım ..
Yardım lütfen
bu benim.
---------

bunlarda istediğim renkler
1

2

:nazar:
Lütfen resimleri alıntı yapmayalım :31:

Son düzenleme:
Hangi rengi seçmeliyim ve kendim boyayabilir miyim ? ..
Boyayabilirsem nasıl boyayabilirim..
Yardım lütfen ..:31:

bence kendi renginizz gayett güzel hiç bozmayınnn boya her seferinde mükmel sonuçlar vermiyor heleki ilk boyamaysaa !!!

2. renk bronz tenlilere yakışacak türden. Senin tenin açık sanki. Eğer açıksa o renk çok boğar, yaşlılar gibi gösterir.
Diğeri de karamel tonlarında artık baymış bir renk.

Ama seçmek gerekirse ben son fotoğraftaki tonu tercih ederim.

Öyle mi diyorsunuz ..
Ben çok heves ettim ama .
Tenim orda güneşten o kadar beyaz çıkmış . Biraz daha buğdaya çalan bir ten rengim var .
Tarçın bakır yada altın karamel tonlarınıda seviyorum .
Onlar nasıl olur dersiniz ?

2.resim 10 numara
karamele boyatacaksan birden açık tonları deneme gözün alışmaz aynaya bile bakamazsın :52::52: kendimden yola çıkarak söylüyorum
inan ki bu sabah kahvaltıyı hazırlarken çaydanlıkda ki yansımamı gördükce deliiiirrdiiiimmm :52::52::52:

koyu karamel yada ışıltılı karameller dene derim
ben cuma günü açık karamele boyattığım saçları bugün tekrar boyadım ve sonuç mükemmel fotoğraf ekledim bilgi olmak amaçlı bir göz at derim

fakat şöyle bir durum var keşke sadece gözlerini kapatsaydın da teninin tam ne olduğunu görüp ona göre yorum yapsaydık.

Boya beklediğin sonucu vermeye bilir, hem her ay dip yapamaya bileceğini söylüyorsun. Resimlerde seçim yapmak gerekirse bence de 2. resim.

Ancak şahsi fikrim doğal rengine bırakman. Ben de 1.5 yıl boyunca boyadım durdum sarıdan kahveye ordan siyaha, en sonunda siyahtan sonra 8 ay boyamadım kendi rengime dönmeye karar verdim, şuan diplerim 5 parmak var.
And içtim 25ime gelene kadar boyamayacağım.:27:

Back