Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyamadan doğal yöntemlerle siyah yapabilir miyim?

LaLaram

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
24
0
16
Almanya
Saclarim berbat kopuyor cok fena dokuluyor ama yine siyah istiyorum ama korkuyorum..

Boyamadan dogal yontemler ile yada herhangi biseylen sacimin rengini siyah etme sansim var mi ???

Komik olabilir napalim caresiz caresiz cvp ariyorum

geçici boyalar varmış canım özellikle koyu renk olanlar hemen tutuyormuş forumda vardı bi yerlerde. Rossmannlarda satıldığını biliyorum bi (başka yerlerde de varmış ama unuttum :26:) 5 6 yıkamadan sonra çıkıyormuş saçından

Evet billiyorum o rossmanndakileri amaann kim ugrasacak boya ciksin iki uc gun sonra.

Aman hint kinasini surersem pismanliktan isyan ederim belli olmuyor bende bide sari diye tuturursam vay halime

Saclarim berbat kopuyor cok fena dokuluyor ama yine siyah istiyorum ama korkuyorum..

Boyamadan dogal yontemler ile yada herhangi biseylen sacimin rengini siyah etme sansim var mi ???

Komik olabilir napalim caresiz caresiz cvp ariyorum

1 yöntem: amonyaksız boya ... az yıpranır ama amacına ulaşırsın :)
2 yöntem: ceviz yapraklarını kaynatıp o suyla saçını ıslatıp kurutmak (papatya suyuyla renk açma mantığı)
2. yöntem için beklemek gerek ama :)
dip not: siyahtan canı yanmış biri olarak saçlarında kötü durumdaysa benim gibi pişman olursun yaptırma" demekten kendimi alakoyamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…