Saç Rengi ve Saç Boyama saclarimi boyadim :S:S:S

HiluuuS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
60
0
96
İstanbul
kizlar dün saclarimi boyadim üzerinede röfle yapmaya calistim.. becerebilmismiyim bilmiyorum.. iyimi olmus kötümü bilemiyorum.. sizce nasil ?? cokmu turuncu gibi duruyor???????

canım çok abes durmuyor tabi ama yine de turuncu duruyor...vanilya sarısı,altın sarı ..gibi bir renkle üzerinden geçersen turunculuklar hafifleyebilir renk te daha da açılır...kendi röfle yaptıgın yerler de ışıltılı bir hal alır bence...

tskler canim denicem bunu bende o sekil düsünmüstüm.. bakalim ne olacak son hali:)

cnm turunculuk var ama cok kötü değil.içine sinmediyse üztüne arkadasımn dedığı gibi altın sarısndan gec düzelir.saclarında kırıklarda baya var sanırm önce onları temızletkı sacın daha fazla yıpranmasın.

canım bence tarz olarak çok güzel becermişsin valla..tek sorun rengi..onu da arkadaşların dediği gibi cilayla filan toparlarsın, hiç üzülme

canım bence tarz olarak çok güzel becermişsin valla..tek sorun rengi..onu da arkadaşların dediği gibi cilayla filan toparlarsın, hiç üzülme

tskler canim.. yikadikca daha bi degisti rengi artik hosuma gitmeye bile basladi birazda alistim sanirim.. hic gecmicem üzerinden kalsin böyle.. yinede tskler fikirleriniz icin

Bence güzel olmus Ben koyu renk sacta cok acik rengi begenmiyorum. Bence sac rengine gitmis. Tenine de yakistiysa degistirme bence

Bence güzel olmus Ben koyu renk sacta cok acik rengi begenmiyorum. Bence sac rengine gitmis. Tenine de yakistiysa degistirme bence

tskler canim.. artik benimde hosuma gidiyor.. ilk boyadigimda bi tuhaf geldi gözüme ondan biraz tedirgindim ama artik düzeldii..

turuncu gibi duruyor evet.. hatta güneşte daha da belli olur. Ama yüzüne gittiyse açık tenliysen çok rahat kullanabilirsin bu saçı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…