Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyadım koyu oldu???

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318
küllü kumral doreye boyadım. saçlarım boyalıydı öncesinde, karamel gibiydi uçları da koyu sarı. çok koyu oldu kumral oldu saçlarım ya çok üzgünüm. hele ıslakken kestane gibiydi. ağlamak istiyorum neden böyle oldu. sarılar bile koyu oldu

kullandığın boyanın markasındandır. ya da saçında fazla beklettiğindendir.
1 hafta her gün yıka saçını biraz sıcak suyla. bak bakalım rengi akıyor mu. baktın olmuyor git kuaföre düzelttir.

resim koyarsan yardımcı olabilirim sana canım bende sarıdan kumrala gectim asırı koyu oldu saclarım ama aktı

canım üzülme sakın ben koyu küllü kumral yaptım ve saçlarım bildigin siyah gibi oldu simdiyse acila acila bu renge geldi
alt zemin sarıydı tabi ama marketten aldıgımız o boyalar gecici hep er yada gec akıp gidicek benim 3 haftada felan bu hale geldiii.

Sac boyasi satan magazalarda bazi elemanlar kafadan kontak. Kac sene once kullu kumrala boyadigim saclarim aldigim boya sonucu siyah olmustu. Boyalari karistirabiliyorlar. Alirkende dikkat edin. O gun bu gun kutuyu acip hep bakarim.

Hergun yika aksin boya biraz. Akmazsada ya gozun alisir seversin yada kuaforun yolunu tutarsin.

loreal almıştım dedim bu diğerlerine göre pshalı olduğuna göre kesin tutar ama olmadı. fazla tutmadım yarım saat tuttum ama boya karkştırdıktam sonra bilr rengi koyuydu ya. anlafım koyu olacağını ama sürdüm artık napim. yıkandıkça biraz açılacak galiba ama bu akana kadar da dibi uzayacak. oksidanı yüzde kaçlık oluyor bu hazır boyaların? % 12 lik alıp mı boyamak laxım acaba açması için?

canım geçmiş olsun. Oksidanı ne kadar yuksek alırsan o kadara cılır sacın . Bizzat kuaför arkadasıma sormustum aldıgımız boyalar neden sizdeki gibi acılmıyo evde içine oryal mı karıstırıyosunuz dedim hatta
Meğer kuaförler % 40 lık oksdan kullanıyomus özellikle sarılarda.

Keşke saçının resmını görebılseydık daha iyi yardımcı olurduk . Biraz bekle hemen gidip boyama saçların mahvolur
2 haftaya kalmaz akar o renk içni ferah tut.

Ayni dert bendede var sacimi herzaman acik karemelle boyuyordum ama esim biraz koyu olsun diyince es kasa koyu karemel aldim ve sonuc hüsran tabiki cok koyu oldu burdan okuduklarimi yaptim sacimi sabunla yikadim aksin diye ama bu renk asla acilmaz.kizlar lutfen yardim edin bilenler yardimci olsun bana sacimi bir ay yikamasam iyice aksa tekrar acik karemele boyasam icine acik kullu sari katsam kizilligida kirmis olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…