• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarimi boyadim ama sari olmasini istiyorum

jolay

G<3
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
193
0
26
Almanya
selam kizlar, saclarimi bugün boyadim.
saclarim koyuydu actim rengini ve sari renge boyadim fakat bu renk oldu. simdi bu rengin üstüne sari renkle boyasam tekrar sari olurmu acaba bilen varmi ?

tesekkürler simdiden :54:

$1.jpg

Bu renkte hoş duruyor :) iki kez boyarsan tutabilir ama saçın çok yıpranır bol bol bakım yapman lazım. Sarının hangi tonlarını istiyorsun canım?

Bu renkte hoş duruyor :) iki kez boyarsan tutabilir ama saçın çok yıpranır bol bol bakım yapman lazım. Sarının hangi tonlarını istiyorsun canım?

tesekkür ederim :54: simdi ben bunun üstüne bir kere sari boyasam nasil bi renk cikarki ? ben bu tonlarda bi sari istiyorum canim

$recital-preference-1002-sehr-helles-perlblond.jpg

bu rengi nasıl elde ettin canım?orielle mi açtın saçını yoksa sadece boyayla mı

bu rengi nasıl elde ettin canım?orielle mi açtın saçını yoksa sadece boyayla mı

canim ben saclarimi önce schwarzkopfun L100 ile actim, sorada üstünü garnier nutrisse 8.13 ile boyadim. (yurtdisinda yasiyorum, boyalarin no' lari türkiyede aynimidir bilgim yok )
saclarimi acarken dogal rengi degildi ama saclarimda yazdan kalma boya vardi.

Anladığım kadarıyla saçını önce schwarzkopfun açıcısıyla açmışsın ama neden sonra tekrar 8.13 le boyadın ki açık istiyorsan daha yüksek bir numarayla boyaman gerekirdi bence en az 11 numara

Anladığım kadarıyla saçını önce schwarzkopfun açıcısıyla açmışsın ama neden sonra tekrar 8.13 le boyadın ki açık istiyorsan daha yüksek bir numarayla boyaman gerekirdi bence en az 11 numara

tamamen tecrübesizligimden oldu. renk sacimda oldugundan daha koyu durdu(fotodakinden daha koyu duruyor) onun icin daha acik bi sari yapmaya karar verdim, maalesef boyadikdan sora verdim bu karari :14: simdi zeytinyagi ile bol bol bakim yapiyorum tekrar acmam gerekiyor cünkü

tamamen tecrübesizligimden oldu. renk sacimda oldugundan daha koyu durdu(fotodakinden daha koyu duruyor) onun icin daha acik bi sari yapmaya karar verdim, maalesef boyadikdan sora verdim bu karari :14: simdi zeytinyagi ile bol bol bakim yapiyorum tekrar acmam gerekiyor cünkü

öyle yap sen :) zaten sık sık yıkarsan biraz o koyulukta açılır akar yani.. ondan sonrada açar ve yüksek bi numaraya boyarsın zaten düzenli boyadıkça açılır bayağ

Back