bencede yakısır fakar suanki sac renginde 1. resimdeki gibiyse eger cok güzel
bu rengi acıcıyla elde edemezsin hemen
önce açıp ondan sonrada bu tona boyamalısın..
açıcıyla biraz açıp (tam bekletme saçında,renk kırıldıktan sonra yıka..) daha sonra da palette tarçın bakır ve palette dore sarı karışımıyla boya bence...saçında sarıya yakın bir kızıllık istiyorsan dore sarıyı,daha bakırımsı olsun istiyorsan tarçın bakırı fazla katarak bu rengi tutturursun bence...kimya denklemi gibi anlattım ama... umarım açıklayabilmişimdir cnm...kendi rengin de haaaarikaymış bu arada...
açıcıyla biraz açıp (tam bekletme saçında,renk kırıldıktan sonra yıka..) daha sonra da palette tarçın bakır ve palette dore sarı karışımıyla boya bence...saçında sarıya yakın bir kızıllık istiyorsan dore sarıyı,daha bakırımsı olsun istiyorsan tarçın bakırı fazla katarak bu rengi tutturursun bence...kimya denklemi gibi anlattım ama... umarım açıklayabilmişimdir cnm...kendi rengin de haaaarikaymış bu arada...
tesekkur ederim kuaföre gittim saclarım rengarenkmıs benım aradıki sarıların yarısı cok acık yarısı koyuymus boya degil dimi diye sordu degil dedim koyulaştıralım o zaman evdede renk acıcıyla acarsın dedi kuaför arkadas koyulastırdı sımdı karamel oldu sanırım koyu kahrengı tonunda bı reng oldu acıcı turunuya doğru acıyor diyorlar acıcıda uygularsam olurmu dersın istedim renk ?
aa evet istediğim renk o ama sac rengımı koyulastırdı zaten kuaför acıcı kullancaksan koyulastırıyım dedi bırazcık daha 2 3 ton koyu oldu ve suan yarı yarıya aynı renk saçlarım bunu uygularsak koyu olur