Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı bir türlü koyulaştıramadım yardımınızı bekliyorum:(

mavis_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
93
0
36
İstanbul
arkadaşlar saçlarım resmdeki gibi. siyahtan açtırıp karamel yaptırdğmda renk hemen akıp sapsarı olmuştu saçlarım. üstüne fındık kabuğu boyadım hiç etkisi bile olmadı ( kolseton köpük boya) daha sonra espresso die bi kahve tonuna boyadım. kahveden söz etmeyi bırakın çok az bir fark oldu saçlarımda. en son 1 ay önce navacolor un cappucino rengine boyadım. tam birazcık koyulaşmıştıki o da aktı hemen saçlarımın en son hali bu. ben marka seçiminde mi hata yapıyorum acaba . istediğim kahverengi saç değil. yani direk koyu kahveye falan o yüzden boyamıyorum. istedğim karamelin çok koyu hali olan tatlı bi renk elde etmek. boyadıklarmla onu sağlarm sanmştm zemn açık olduğu için. ama olmuyo bi türlü napmalıyım

canım,
resim görünmüyor..

Resim görünmüyor.
Nasil bir renk istedigini anladim, boyayacagin rengin ilk numarasinin 4 veya 5 olmasina dikkat et.

canim ust uste cok boyamişsin ayrica sacinin rengini acmişsin yansaydi sacin ne yapardin ilk boyamada zaten istediğin rengi elde edemessin sacini actirip boyuycaksin 1 aya yaklasik bekle sonra istedgin renge boya ilk bboyamalarda akar zamnla renk yerine oturur boyana dikkat koleston kullanmani tavsiye ederim acikcasi ben bole surekli bi koyulatip astirmayi pek sevmiyorum kendim sadece golge yaptiriyorum yavas yavas boya her boyadidğinda 1 ton koyulastir boyani

tamam canım çok teşekkür ederim. dinlenme sürecine aldım saçımı 1 aydır zaten bi süre daha idare ediym o arada hangi boyayı alcağmı kararlaşrmş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…