• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçLarımı berbat ettim yardım :(:(

krizaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
4
0
36
Adana
sLm kızLar saçlarımın asıl renqi kestane renqiydi .. 5-6 kere kızıl yaptım . son olarakta 1 hafta önce kızıl yapmıştım birden sıkıldım ve renqini açmayı denedim 2 kere üsdüsde :S pek açılmadı .. üsdüne bide karamele boyadım iyice yıprandı artık boyamak isdemiorum saçlarımı nasıl güçlendirebilirim saçlarım kıvırcıktı ama buklelerim söndü ve saçlarım seyrekleşti bu durum çok sinirimi bozuo yardım edebilirmisinşzz?????

canım saç için aktarlarda bitkisel karışımlar hazırlıyorlar onlardan yararlanabilirsin bayağı topladı benim saçlarım içince her şey var saç için ama sen diyceksin aktarda kine böyle bir karışım istiyorum diye anlar yapar banyodan banyoya kullan baktın iyi oluyor 15 günde yap tabii baya toplaması için her banyodan önce sür beklet 1 saat falan faydası var 2 ay da bariz belli oldu saçlarımda ki olay.

zeytinyağıda besler saçları canım

benim saçlarımda fazlasıyla yıpranmış durumda ve kestirmek zorunda kalmıştım uzaması için sinameki kürü uyguladm pek uzatmasına yardımcı olmadı fakat baya gürleşti saçlarım birde neredeyse hergün duş sonrası sirkeli (elma) su ile duruluyorum saçlarımı o da çok iyi geliyor ve yumuşacık yapıyor.ayrıca badem yağı hint yağı vb.yağ karısımlarıyla bakım yapabilirsin forumda pek çok tarif var...

Son düzenleme:
geçmiş olsun tatlım
zeytinyağı badem yağı yap dayanabilirsen yumurtalı karışımlardan yap
düzleştrii yada diğer şeylerden uzakk dur
zeytinyağı ve badem yağı çok faydasını grdüm ben 3-4 günde bi yapyorum
iyi bi şampuan ve saç kremi dene
umarım i olur

Back