Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı bal sarısı açık kahveye nasıl dönebilirim?

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
merhaba kızlar benim saç rengim uzun zamandır bal sarısı çok soldu ve sıkıldım artık daha tatlı dogal tonlara dönmek istiyorum kahverengi yani:) avatarımdaki miranda kerrn saç rengi tam istedigim renk nasıl tutturabilirim yardımcı olun lütfen bu aralar boyatmam lazım çünkü kullandıgınız begendiginiz saç renklerini paylasirsaniz sevinirim.)

bende aynı sorunu yasıyorum sordum cevap alamadım bıraz arastırdım.6-65 palette aldım kahverengı agırlıklı bır renk boyayacam ınsallah ne sonuc verır bılmıyorum.

kataloklardaki istediğin rengi bul ve bir iki ton açığını al. örneğin beğendiğin renk 6.1mi 7.1 al.

bende aynı sorunu yasıyorum sordum cevap alamadım bıraz arastırdım.6-65 palette aldım kahverengı agırlıklı bır renk boyayacam ınsallah ne sonuc verır bılmıyorum.

bende hep palette kullaniyorum cokta seviyorum boyalarını ama benim sevdigim renk kaldirildi kahve köpügü cok tatlı bir renkti o günden bugüne hep bal ve karamel kullaniyorum ama işte sıkıldım artık bi de çok soluk duruyo bazen sen boyadıgın zaman nasıl olugunu soylersin merak ettim inş güzel olur:)

kataloklardaki istediğin rengi bul ve bir iki ton açığını al. örneğin beğendiğin renk 6.1mi 7.1 al.

genelde öyle yapıyorum zaten ama tonlar istedigim gibi tutmuyo ya çok küllü oluyor yada kızıl yansımalı ben tam kahve tonları istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…