• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı altın sarısına boyamak istiyorum

Zor değil tabiki ben anlamıyorum boya dan pek fazla :)
Bilgisi olan varsa yanıtlasın .

Görmedi kimse sanırım..;)

kızlar ya saçlarımı altın sarısını boyayım dıyorum ama dıplerının turuncu olmaması ıcın ne renkle karıstırmam gerek

Boyamak istiyorsan boya. Surpriz olsun... :12:
Ya arkadaşım, "saçlarımı altın sarısını boyayım dıyorum ama dıplerının turuncu olmaması " pat diye söylenmez arkadaşım.
Önce şuandaki saç rengini, boya olup olmadığını, hangi boya kullanmak istersen gibi bilgiler verirsin, hatta resim eklersin.
Saçın nasıl birşey olduğunu bilmediğimiz için kimse sana yardım edemez.

Boyamak istiyorsan boya. Surpriz olsun... :12:
Ya arkadaşım, "saçlarımı altın sarısını boyayım dıyorum ama dıplerının turuncu olmaması " pat diye söylenmez arkadaşım.
Önce şuandaki saç rengini, boya olup olmadığını, hangi boya kullanmak istersen gibi bilgiler verirsin, hatta resim eklersin.
Saçın nasıl birşey olduğunu bilmediğimiz için kimse sana yardım edemez.

haklısın canım...
suanda platın rofle var . ama rengı soldu matlastı...dıpler sıyah 2 cm gelmıs durumda..

Ana renk olarak 3 adet saç rengi vardır. Bunlardan en popüleri şüphesiz sarı saç renkleri dir. Sarı tonlarda bal köpüğü, platin sarısı, kum sarısı, ballı bisküvi, karamel kumral vs. diye renklere ayırıyor. Sizlere bunların hepsini bir araya topluyoruz.

saçlarım orta kullu kumral bu renge hangi num renklen elde edebilirm
11801580601588290679.jpg
Hizliupload.com

Back