Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı açtım koyu sarı-turuncu gibi bir renk oldu kızlar yardımm

westc0ast

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
4
1
27
Öncelikle hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun arkadaşlar. Ben 18 yaşındayım. saçımı her seferinde boyayıp sıkılınca da kendi rengine dönüyorum. (açık kestane) tam saç kendine geldi derken yine sıkılıp değistiriyorum. Bu sefer de aynı hatayı yaptım ama amacım sadece ombre yapmaktı. ombre fiyatlarını görünce iş başa düştü dedim ve gittim lorealin koyu saclar icin olan ombre setini aldım. istediğim renk olmazsa diye bir de koyu küllü sarı boya aldım (markasını unuttum) saçlarıma uygulayınca uçlar karamel gibi bi ton oldu. aslında kötü olmadı ama istedigim bu değildi. sonra gittim gratisten yine o ombre setinden aldım bu sefer koyu sarı-sarı aralığı olanı. bir de küllü sarı boya aldım. uygulayınca saçlarım koyu sarı-turuncu gibi bi renk oluverdi. küllü renk te turunculuğu kapatmadı. saçın sadece uclari bu renk. fotoğrafta ilk deneyimimdeki saç var. bu renkten nasıl kurtulurum uçları açık küllü kumral yapsam nasıl olur? çok turuncu değil daha çok koyu sarı gibi.

canım bence gayet guzel olmuş biliyomusun :) cunku ucları sarı yaparsan dipler cok sırıtıcak bu sefer de

ama kızcağız uygulamış artık ikinci boyayı.. bu ilk boyadan sonrasıymış.. bir de koyu saça açık sarı böyle platine yakın hatta platin ombre baya havalı oluyor bence.. şekil a:

ama kuaförün yapması daha iyi olur tabi bunu.. çünkü geçişler çok önemli.. keskin hat gibi olursa hoş olmaz çok uç renkler..

açık küllü kumralla kapatabilirsin sanki westcoast, hiç değilse daha hoş bir görüntü olur.. kolay gelsin..

bugün kuaföre gittim çok turunculuk olmadığı icin açık küllü kumrala boyadı uclarını. dedigin gibi hoş oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…