• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı açmanın bir yolu yok mu

brokencorpse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
320
0
116
Diğer
merhaba arkadaşlar benim saçlarım kahverengi ne açık ne koyu...çikolata rengi ..ben saçımın rengini açmak istiyorum ama boyayla değil doğal yollarla .. papatya suyunu kullanamam kış olduğu için başka ne yapabilirim lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler :1hug:

papatya suyunu sen bır dene fonde olabılır ama gunes daha etkılı bır sonuc gosterır hala guneslı gunler oluyor ıstanbulda ankaradada oluordur herhalde sen dene

evet canım bu kadar ama kuruttuktan sonra renk açılana kadarda bekle bence hemen yıkama hem besler saçını saçında bir süre durmasında zarar yok sevgiler

peki papatya suyuyla yıkayınca saçımızın rengi açılırsa kalıcı mı olur ??

avonun saç açıcı kremi var onu kullanabilirsin canım bayağı bi açıyo .. her gün saçına krem sürer gibi sürüyosun yıkamıyorsun yani..güneşede gerek yok..istersen aralıklı sür güneşten doğal açılmış gibi oluyor. fiatıda 7 ytl civarı..kaydirigubbakcemile5

avonun saç açıcı kremi var onu kullanabilirsin canım bayağı bi açıyo .. her gün saçına krem sürer gibi sürüyosun yıkamıyorsun yani..güneşede gerek yok..istersen aralıklı sür güneşten doğal açılmış gibi oluyor. fiatıda 7 ytl civarı..kaydirigubbakcemile5

sarılaştırarak mı açıyor turuncu fln yapmasın da :bbo:

bir de nerede bulabilirim ben bunu kataloklarınr turunculaştırarak mı ?
nerden bulabilirim ?
kataloga baktım ama göremedim :çok üzgünüm:

çok soru sordum ama k.. bakma a.s.

Back