• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı açmak istiyorum

Basakordu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
14
2
1
31
Saclarm koyu kahve tonlarinda ensemde baya baya açmak istiyorum platin tonlarnda yipratmadan düzgünce nasıl açabilirim neler kullanabilirim ( uçlarında hafif boya var )

Evde açmanızı tavsiye etmiyorum. Saçlarınız kopar büyük ihtimalle. En iyisi kuaförde açtırmak

Zemin doğal renk ise açıcı kullanmadan saçınızın küçük bir parçasında aldığınız boyadan deneyin. Yumuşacık olur saçlarınız o zaman. Benim saçlarım açık kumral saçıma serpme sarılar ışık attırıyorum arada ama açıcı kullanmıyorlar zaten o boyas açımdan 2-3 yılda gidiyor tekrar doğal zemin kullanıyorum o yüzden saçım hep yumuş yumuş kalıyor

Zemin doğal renk ise açıcı kullanmadan saçınızın küçük bir parçasında aldığınız boyadan deneyin. Yumuşacık olur saçlarınız o zaman. Benim saçlarım açık kumral saçıma serpme sarılar ışık attırıyorum arada ama açıcı kullanmıyorlar zaten o boyas açımdan 2-3 yılda gidiyor tekrar doğal zemin kullanıyorum o yüzden saçım hep yumuş yumuş kalıyor
Bence tutmaz ya platin sacim köyü baya yani siyaha yakın iste

Back