canım zaten kademeli kademeli acarlar ıyı bır yere yaptır saçına bakım yapmayı ıhmal etme bu arada röfleyı ben sağlıklı bulmuyorum dedıgın gıbı boya yaptırabılırsn bıraz sabır gereklı ama saçlarını guvenebılecegn bırıne emanet etmelısın..
teşekkürler inşallah yine yanmaz ....birkaç kuaförle görüştüm 200 tl civarı fiyat yapabilseler bari yaparız ederiz diyolar ama güvenemiyorum işte inşallah denk gelir araştırıyorum biraz daha ...
tehlikeye atma kuaföre git bencede cnm.
ben çikolata kahve boyamıştım çok koyu olmuştu onu sürekli açık sarı boyayarak açtım. istersen öyle dene. benim baya açıldı. en açık sarıların içinde ekstra açıcılar var.
kızlar bir kuaför buldum boya siliciyle akıtacak istediğm gibi yapacak deneme yapıcaz önce bir tutamda olursa hepsine uygulayacak 200 tl istedi bakalım hayırlısı yaptıcam bu hafta fotoları koyarım röflemin hayırlısı çok tedirginim ama bakalım:)
tehlikeye atma kuaföre git bencede cnm.
ben çikolata kahve boyamıştım çok koyu olmuştu onu sürekli açık sarı boyayarak açtım. istersen öyle dene. benim baya açıldı. en açık sarıların içinde ekstra açıcılar var.