Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı açıyla açayım mı? resimli !!!!

ay_82

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
3.789
35
358
İstanbul
saçlarımı boyamayalı 10 ay olucak öncesinde kuaför 2 defa yakmıştı ....bende 10 aydır boya sürmedim sürekli bakım yaptım fön çektirmedim falan.........şimdi sarıya dönmek istiyorum kuaföre tekrar güvenemiyorum hem param gidiyo hem saçım bilirsiniz.......açıcılarla açılırmı bu saç ? bi yardım hanımlar kaydirigubbakcemile5 resimleri yüklemeye çalışıyorum olmuyor ama eyvahedigeldismile

:kedi: neden resim yükleyemiyorum arkadaşlar ya bi sürüde çektim okadar uğraştım hata oluştu yüklemede diyor sürekli bilmiyorumkismile

cnm bence kendin deneme ( kuafre gt .seni anlıyorum ama berbat et istemiyorum.cnkü insanın saçı kötü olunca kendini iyi hissetmiyor .bende sarı düşkünü olarakkk aahh ahhh diyorummm .

bence kuaföre git güvenin yok ama arkadaşlarının yada çevrenin önerdği bii kuaföre git sende yakarsan çok fena olur

yükledim aman ne zormuş evet bu saç açıcıyla açılırmı ? lütfen bir fikir verin ..........nasıl sarıya dönerim birden olmasada dönebilirmiyim sonuçta? ne yapmalıyım ?

canımm bak bence kendin denemeee burada tecrübe konuşuyor.benim sacım siyah simsiyah normali.ben sarı seviyorum kuafrde anca istediğim sonuca yaklaşıyorum.kendim yaptım ama berbat ettim.bu renkten dönebilirsin tabi sarıya.ama uzman ellerde tabi bnm önerim bu opuyorumnanaktan

ayy evet korkuyorumda kendim denemeyesempatiksalakcinni elimde kalabilir saçlar eşimde bekle kendi saçın uzasın iyice diyor baya uzadı zaten kendi saçım offf kurtulamadım ya ne güzel sapsarı saçlarım vardı bir cinnet anında böyle oldum offffkafamçokkarıştı

aynı benim drdim gerçi ben sarıya yakın saçlarımı elde ettm ama kızıllıklarım gitmiyor bir türlü sarı yapacam diyeede saçlardan oldum belimdeki saçlarm şimdi küt orielle açacaklar istsende istemesende yıprancak ewde kendin denesen tek başına yine yapma yanında birisi bulunsun öyle yap bunuda bana bir arkdşm önermişti bu sitede kolestonun 12.1 açıcısını al yada hangi açıcıyı kullanmak istiyorsan saçının bir kısmına özellikle alt kısımında dene bak bakalım nasıl oluyor yıpranmasına rengine bak eğer istediğine yakın oluyorsa tüm saçına uygula baktın olmuyor ozaman kuaför yolu gözükür sana istbl gibi biryerdesn yokmu hiç güzel kuaför bildiğin gidipte harap etme saçını we bir seferlikte olsa kıy parana çok iyi yaptğndan emin oldğn yere git wer para sonra zaten tek renk sarı yaptırcaksan röfle yaptırmicaksan kendinde boyarsın ewde önemli olan ilk açılması kolay gelsin şimdiden yaparsan resmlerini koy :)

kuaför yolu gözüktü arkadaşlar valla bu sefer olur inşallah çok sıkıldım kurtulmak istiyorum uffff............

röflemi yaptırayım???? düz sarı mı? peki sarı saçı uzun yıllar kullandım yadırgamam ama hangisi daha iyi olur? bişi yazın yaaaaaaaaaaa uffffffff

Kuaför saçımı 2. kez açtığında sapsarı oldum ki saçımda siyah boya vardı. Açılır bence saçın. Ama adam gibi bi yere git cnm

Saçını açtır. Ben oryelle açtırdım ve saçım turuncu oldu. Amadam bakır karamele boyadı saçımı. Saçım 1 hafta dinlendi. Sonrada gittim sık röfle yaptırdım ve sarı oldum.

ay teşekkürler arkadaşlar kuaförde açtırıcam zaten cesaret edemiyorum yine batmasın saçlarım sabrım kalmadı çünkü.........parayı zaten gözden çıkardım yetti canıma yamalı saçla geziyorum....açtırıp düz sarı boyamı yaptırayım kuaföre.. röflemi attırayım ona karar veremedim ben baya sarı istiyorum arada başka renk olmasın yani boya dahamı mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…