Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saclarımı acamıyorum sac uzmanı aranıyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar sürekli ensede saclarım toplanıyor anca banyodan banyoya tarayabiliyorum ne serümlar kremler kullandım daha ne kullanmam lazım en son saten yastık bile kullandım o biraz gecirdi gibi dolasmayı ama suan sıcakta hic cekilmiyor saten yastık suan ne kullanabilirim baska

saclarımı enseden kesesim geldi hani su sac boyalarının icinden cıkan sac kremleri varya öyle bisey arıyorum onlar nasılda acıyolar sacları neden üretmezlerki anlamam

evet acill cvp canlar

konunuzun yeri bdv değil. lütfen açtığımız konuları ilgili bölümlere açın. bdv dışı konu açmaya devam etmeyelim. bu yasaktır tekrarlanması ceza sebebidir

durulama suyunuzun icine bi cay bardagi elma sirkesi ekleyip oyle durulayin saclarinizi ....ilk seferde muzice beklememek lazim ,zamanla saclar parlak.ve.yumusacik oluyor

Phyto Phytobaume Color Protect Conditioner boyasıyla birlikte verilen saç kremi. Ben çok memnunum. Gerçi phyto nun tüm ürünleri gayet başarılı. Eczanelerde satılıyor. İnternetten de bulabilirsiniz

durulama suyunuzun icine bi cay bardagi elma sirkesi ekleyip oyle durulayin saclarinizi ....ilk seferde muzice beklememek lazim ,zamanla saclar parlak.ve.yumusacik oluyor
taranmıyor benim icin öenmli olan acılıp taranması onca sac kremi sarumlar kullandım yınede ii degil

İnternetten dermokozmetik satılan sitelerden bulabilirsiniz. Hatta bu şekilde biraz daha ekonomik olur.

taranmıyor benim icin öenmli olan acılıp taranması onca sac kremi sarumlar kullandım yınede ii degil
Bende aynı dertten muzdaribim resmen kafama düğümleniyo açılmıyo o saçlar tarak girmesi mucize. Neler denedim nemlensin düğümlenmesin diye. Şuan elseve n arı sütü serisini kulkanıyorum şampuan olarak gliss inde sıvı saç kremini aldım memnunum

Limoncu Matrix Keratindose sprey benim ensedeki dolaşma ve nemsizlik sorunumu çözmüştü. İstersen deneyebilirsin.

Aynı sorun bende de vardı. Ben duşa girmeden önce saç uçlarıma bakım yağı sürdüm.. İyi geldi. Deneyebilirsin..

Canım ben glissin sıvı saç kremini aldım sarı renk , benim saclarimda seninki gibiydi ama kullandiktan sonra dedimki allahim ben bunu neden daha once keşfetmedim emin ol bayilicaksin ürüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…