Saçlarımı 15 Yaşında kazıtmak zorunda kaldım.. aslında birazda benim suçum saçlarımı siyaha boyamıştım ve kızıl yaptırmak için bu yaşımda açtırdım dolayısıyla saçlarım yandı bi kaç ay kullandıktan sonra tekrar siyaha boyadım sonra tekrar kızıla dönmek için açtırdım ve banyodan çıktıktan sonra saçım lastik gibi sünüyordu hamur gibiydi kopuyordu çok kötü hissetmiştim 2 gün boyunca kendime gelemedim ve saçlarımı o şekilde kullanamazdım ve ertesi gün karar verip belime kadar olan saçlarımı kuaförde tamamen kazıttım ağlaya ağlaya aynaya bakarak sadece artık ne yapacagımı bilmiyorum tek sorunum arkadaşlarımın dalga geçmesi vs. şeyler olacaktır eminim okulların açılmasına çok az bi zaman kaldı ve beni üzen sadece okulda arkamdan gülünmesi olacaktır kazıtmasaydın derseniz öyle bi seçenegim yoktu ya saçlarım kendi elimde kopacaktı yada kestirecektim size bunu buraya yazmamın tek sebebi aşırı derece mutsuz olmam size bişey sormak istiyorum aranızda peruk kullanan varmı ? ve kafadan çok kolay bir şekilde düşebiliyormu yani hak verirseniz okula böyle gitmek istemiyorum siyah uzun bi peruk alıcam ve merak ettigim bi kaç soru var dedigim gibi okul orası biri çarpsa felan düşermi yani eğilsem veya koşunca felan veya peruğu yapıştırabilirmiyim ? sadece bunları merak ediyorum ilgilendiginiz için teşekkür ederim şimdiden hikayemle sizi sıktıysam özür dilerim sadece.. teşekkür ederim
Istanbuldaysan taksimde perukcular. 100 tl civari sentetik peruklar. Gercek saclar cok pahali gucun yeterse bilmem onlarda fiyat yuksek. Istanbulda degilsen netten siparis verme opsiyonun olur ama ne kadar guvenilir bilmem sentetigin de adisi var iyisi var. En guzeli gorup almakçok teşekkür ederim bi heves işte boyadım sadece mutsuzum dediginiz gibi perugun üstüne bere takarım hocalara durumu açıklarsam izin vereceklerini düşünüyorum ilgilendiginiz için teşekkür ederim peki peruk fiyatları ne kadar uygun fiyatlı peruklar varmı ?
Ankara da buyuk sehir illa ki vardir perukcular netten arastir bakalimpeki teşekkür ederim ankaradayım
Fiyatlari bilmiyorum ama bere takmana gerek yok oyle kolay cikan bisey degil kuzenimin perugunu sakasina cekiyorduk cikmiyorduk rahat ol yani ruzgarda vs ucup gidecek bir sey degilçok teşekkür ederim bi heves işte boyadım sadece mutsuzum dediginiz gibi perugun üstüne bere takarım hocalara durumu açıklarsam izin vereceklerini düşünüyorum ilgilendiginiz için teşekkür ederim peki peruk fiyatları ne kadar uygun fiyatlı peruklar varmı ?
peki çok teşekkür ederimFiyatlari bilmiyorum ama bere takmana gerek yok oyle kolay cikan bisey degil kuzenimin perugunu sakasina cekiyorduk cikmiyorduk rahat ol yani ruzgarda vs ucup gidecek bir sey degil
bakarım çok teşekkür ederimGerçek saclardan yapılmış oeruklar var onlardan alabılırsın dusmez kafandan biri çekmediği surece