• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımdaki turunculuktan nasıl kurtulurum?

lancomemac

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
39
0
16
İstanbul
Kızlar yaklaşık 1 yıl önce saçlarımı açtırıp kumrala boyamıştım sonra diplerden kendi rengim kestane gelince 8.0 ile kendip dip boya yaptım saçlarımda hem ton farkı hemde çok belirgin turunculuk oldu güneşte fln oyuncak bebek saçı gibi parlıyo turuncu turuncu napıcam ben lütfen yardım edin:(

Kızlar yaklaşık 1 yıl önce saçlarımı açtırıp kumrala boyamıştım sonra diplerden kendi rengim kestane gelince 8.0 ile kendip dip boya yaptım saçlarımda hem ton farkı hemde çok belirgin turunculuk oldu güneşte fln oyuncak bebek saçı gibi parlıyo turuncu turuncu napıcam ben lütfen yardım edin:(
doğal saç renginiz 8.0 göre koyu olduğu için rengi açmış ve sanırım saçlarınızı dipten boyamaya başlamışsınız turunculuk yapmış doğal olarak siz dip boyanızı kullandığınız rengin küllüsü olan 8.1 ile karıştırp çok az hazırlayın boyayın tonu yakalarsanız sonra saçınızı komple 8.0 boyayın ozaman turunculuk olmaz eğer tonu yakalayamazsanız dipleri bir numara koyu renklerle daha iyi yakalayabilirsiniz komple boyadığınız zamanda saçı uçlardan dibe doğru boyayınki dipler her zaman daha çabuk açılıyor renk farkı oluyor son 10 dakka 15 dakka diplere sürün o yetecektir kanımca ama küllü renkleri kullanırken boyanızın içine çok az sıkın sonra yeşillenme yapmasın diyelimki diplerinize süreceğiniz kadar artan boyanın içine fındık büyüklüğünde küllüsünden katın turunculuğun durumuna göre bir dahaki boyamada küllü boyanın miktarını ayarlarsınız kolay gelsin:16:

Back