• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımdaki kızıl yansımayı gidermek için hangi renge boyamalıyım?

MasalPrenses

Koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi Masal'm
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
469
234
323
37
Bursa
Canlarım size danışmak istediğim bir konu var şimdi ben bir cesaret saçımı palette şarap kızılına boyadım ve 1 sene kullandım çok sıkıldım kapanması için yine palettenin koyu kahve sini boyadım boya aktıkca alttan hafif kızıllar bellı oluyor bende öyle hiç sevmem güneşte daha belırgın cunku şimdi ben yine koyu kahve mi boyayayım yoksa siyah mı daha önce de gece mavisi kullanıyodum :1:saclarım bir olsun istiyorum :16:

Bence önce bir kuaföre gidip rengini açtırman gerekiyor daha sonra istediğin rengi boyat sonucta aynı renk olmasını istiyosun benim aklıma gelen bu en mantıklısı bu bence

$gece mavisi.jpg $kızıl.jpg $koyu kahve.JPG $siyah.png gece mavisiyle siyah arasında kaldım yaa :52:gece mavisi cok guzel duruyor bayağ bir kullanmıştım ama guneste lacivert duruyor tam karar vermiş değilim :44:

şuan saçım koyu kahve ilk boya oldugu için heralde kızıllar kapanmadı 2.ye boyasam tutar mı acaba karar vermedim

ve boyamı almış bulunuyorum syoss gece mavisi bakalım nasıl olacak (bu markayı da ilk defa kullanıcam):21:

ufff cok güzelll olmuşşşş:16:
bende uzun süre kullandım ama tekrar dönmeye cesaretim yok pek bi gaza gelsemmm yapacağım ilk renk :50:

Back