en iyi ben birazcık saçımın ucuna süreyim.
zaten beyaz olduğum için kendime yakıştırıyorm ve memnunum ama diplerden gelen saçlarım hafif sarı gibi. oyüzden sorun ediyorum
jeans colorla röfle yapmayı düşlüyorudum ama bu gidişle olmayacak.. dipler gelince kötü duruyor hint kınası. saçımada zarar vermedi aslında
kuafore gtsene onlar akıtır. boyarlar bıde. sarıyadüşündüğüm için teşekkürler canım benim
kaşıntı dönemini benden iyi kimse bilemez herhaldee
ama yapmak zorundayım..
sarı yapcam yumurta sarısı vs. oluyormuş arkadşın dediğine göre.
onun üstünede kahverengi kına sürcem. umarım eski saç rengime kavuşurum
saçım tatlı bi kahve rengi ama aralarda sarılarda var. ve siyahın altında hiç hoş durmuyor gerçekten...
düşündüğüm için teşekkürler canım benim
kaşıntı dönemini benden iyi kimse bilemez herhaldee
ama yapmak zorundayım..
sarı yapcam yumurta sarısı vs. oluyormuş arkadşın dediğine göre.
onun üstünede kahverengi kına sürcem. umarım eski saç rengime kavuşurum
saçım tatlı bi kahve rengi ama aralarda sarılarda var. ve siyahın altında hiç hoş durmuyor gerçekten...
bence hiç deneme saçını mahvedebilirsin ayrıca kınanın üstüne daha sonra boya da tutmuyor,dönmen zor olabilir
merve ciddimisin ? evde voila altın kahve 5.3 var. denesem tutarmıki. siyah hint kınalı saçıma
canım ya saçlarım göğüs hizamda ama gür. ve 2-3 ay önce kına yaptım saçıma.
şuan oturduğm yer nedeniyle kuaföre gidemem ama birine boya aldırabilirim. ne ton alsam açık kahve& koyu kumral tonları olurki?
bide tutmassa boşu boşuna saçıma zarar vermiş olmayayım?
bence hint kınamın üstüne boya tutmayackk
canım ya saçlarım göğüs hizamda ama gür. ve 2-3 ay önce kına yaptım saçıma.
şuan oturduğm yer nedeniyle kuaföre gidemem ama birine boya aldırabilirim. ne ton alsam açık kahve& koyu kumral tonları olurki?
bide tutmassa boşu boşuna saçıma zarar vermiş olmayayım?
sana kuaför hiç acıcı boya silici falan yaptmı? yoksa direk kınanın üstüne boya mı sürdü? boya hangi renk odu sacında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?