• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımdaki hint kınasını nasıl akıtabilirim?

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
kızlaarr yardımıza ihtiyacım vaar.
siyah hint kınasının üstüne sarı hint kınası yaksam rengi açılırmı? yada bildiğiniz , en iyi hint kınası akıtma yöntemleri neler? lütfen bi yardımm

Sarı hint kınasını sakın deneme
O kadar kötü bi görüntüsü var ki kutuda,yumurta sarısı gibi
Ayrıca siyah hint kınasının üzerine nasıl bi sarı tutar ya da tutar mı,turuncu ağırlıklı bi yumurta sarısı mı olur bilemem
İhtimaller bunlar yani daha güzel bi renk bekleme

Hint kınası çok zor akıyor daha önce de söylemiştim sıkılacak olanlar boyamamalı diye :/
Eğer defalarca açıcı kullanıp saçlarını yakmak istemiyorsan çok uzun ve sabır gerektiren bi iş o kınadan kurtulmak
Yıllarca siyaha ve bir kere de siyah hint kınasına boyayan biri olarak söylüyorum bunu
Sık sık yıka ve uçlarından aldır saçlarını
Beyaz sabun da soldurur rengi ama tam anlamıyla akıtmaz açık bir renk uzun bi süre yapamazsın

en iyi ben birazcık saçımın ucuna süreyim.
zaten beyaz olduğum için kendime yakıştırıyorm ve memnunum ama diplerden gelen saçlarım hafif sarı gibi. oyüzden sorun ediyorum
jeans colorla röfle yapmayı düşlüyorudum ama bu gidişle olmayacak.. dipler gelince kötü duruyor hint kınası. saçımada zarar vermedi aslında

en iyi ben birazcık saçımın ucuna süreyim.
zaten beyaz olduğum için kendime yakıştırıyorm ve memnunum ama diplerden gelen saçlarım hafif sarı gibi. oyüzden sorun ediyorum
jeans colorla röfle yapmayı düşlüyorudum ama bu gidişle olmayacak.. dipler gelince kötü duruyor hint kınası. saçımada zarar vermedi aslında

cnm bı daha da hınt kınası aman dıyım yapma gozde korluk meyadana getırebılırmıs ve de boyadıkca sac ıstermıs hınt kınasını kasıntı olurmus

düşündüğüm için teşekkürler canım benim:17:
kaşıntı dönemini benden iyi kimse bilemez herhaldee:37:
ama yapmak zorundayım..
sarı yapcam yumurta sarısı vs. oluyormuş arkadşın dediğine göre.
onun üstünede kahverengi kına sürcem. umarım eski saç rengime kavuşurum
saçım tatlı bi kahve rengi ama aralarda sarılarda var. ve siyahın altında hiç hoş durmuyor gerçekten...:52:

ama yapmak zorundayım..
saçım tatlı bi kahve rengi ama aralarda sarılarda var. ve siyahın altında hiç hoş durmuyor gerçekten...:52:
kuafore gtsene onlar akıtır. boyarlar bıde. sarıya

ama yapmak zorundayım..

cnm o zmaan kına yerıne gıdıp sac boyası alsanya kahve tonunda

bence hiç deneme saçını mahvedebilirsin ayrıca kınanın üstüne daha sonra boya da tutmuyor,dönmen zor olabilir

bence hiç deneme saçını mahvedebilirsin ayrıca kınanın üstüne daha sonra boya da tutmuyor,dönmen zor olabilir

cnm bı ara bende sıyah hınt kınası yapmıstım begenmedım gıttım kahveye boyattım gayet te guzel tuttu vala bunyeyle alakalı bence

merve ciddimisin ? evde voila altın kahve 5.3 var. denesem tutarmıki. siyah hint kınalı saçıma

merve ciddimisin ? evde voila altın kahve 5.3 var. denesem tutarmıki. siyah hint kınalı saçıma

cıddıyım vala cnm ama sacın uzunsa ıkı tane boya al da yap yoksa tutmaz bu arada ben voıla yı hıc onermem bı keresınde denyım dedım yıkadım ve ılk yıkamada aktı gıttı loreal ya da koleston al tabı en ıyısı loreal bence ıkı tane al ya da ıkı taneye 20 30vercene gıt kuafore boyat kahveye 50 mılyona tamamdır ben kuafore gıtmıstım cnm

canım ya saçlarım göğüs hizamda ama gür. ve 2-3 ay önce kına yaptım saçıma.
şuan oturduğm yer nedeniyle kuaföre gidemem ama birine boya aldırabilirim. ne ton alsam açık kahve& koyu kumral tonları olurki?
bide tutmassa boşu boşuna saçıma zarar vermiş olmayayım?

şuan oturduğm yer nedeniyle kuaföre gidemem ama birine boya aldırabilirim. ne ton alsam açık kahve& koyu kumral tonları olurki?

cnm ben boya alıp yapmadım kuafore gıtmıstım ama sen acık kahve tonlarında ıstıyosan gıt sarının acık tonunu al kolestonun sıyah ustune sarı yaparsan kahve olur cnm ama loreal hıc kulanmadım ben o konuda bısey dıyemıcem cnm ve de boya tutar mı pek bılemıcem ama normal boyanın usutune ben cok kez boya alıp yaptım saclarıma hep de tuttu hınt kınasını yaptırdıktan sonra pısman olup kuafore gıtmıstım ama bu arada sen boyama bı arkın ya da annen kardesın nfalan boyasın yoksa gozunden kacan yerler olabılır cnm ve de gogus hızamda demıssınya ıkı tane al boya

sana kuaför hiç acıcı boya silici falan yaptmı? yoksa direk kınanın üstüne boya mı sürdü? boya hangi renk odu sacında?

HTML:

ben daha önce kahverengi hint kınasının üstüne kızıl boya kullandım çok da güzel tuttu

canım ama benim saçım sipsiyah Hinttt kınası sayesinde. senin saç rengin neydi, kahverengi hint kınası yapınca ne oldu saçının rengi??
---
bide ben kızıl yapamam. malum okul falan. ama kahve tonları yapabilirim..
sence tutarmıki?

Son düzenleme:
sana kuaför hiç acıcı boya silici falan yaptmı? yoksa direk kınanın üstüne boya mı sürdü? boya hangi renk odu sacında?

yok cnm acıcı falan yapmadı ızın vermezdım zaten sıyah kınanın ustune sacını actırırsan Allah korusun yanar sacın ben gıttım kahve ıstedım normal kahve oldu cnm kendı sac rengım yanı

Back