Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımdaki 7 aydaki değişim-Resimli-

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
Merhaba kızlar, Yine renk danışıcam sizlere ama onun öncesinde saçlarımdaki değişiklikleri göstermem mantıklı olur diye düşündüm.
1.5 sene önce saçlarım siyahdı karamele geçmek istedim ve oryelle açılıp saçlarım karamele boyandı baya bi yıpranma oldu tabi o rengi 1 sene boyunca kullandım yaklaşık 6-7 ay önce bakır sevdası gelmeseydi belki şuan daha sağlıklı daha uzun olucakdı saçlarım ama işte olan oldu.
Kuaförüm bakır yapıcam diye farklı bir renk yaptı saçlarımı çok koyu oldu ve tekrar açılmak zorunda kaldı saçımda 10dk durdu bana oryel kullanmadığını söyledi ama yine na benzeyen kimyasal bir işlem yapıldı ve saçlarım bu renge döndü
$DSCF0004.jpg
$DSCF0005.jpg

Ben tabi yine sonuçtan memnun kalmadım sarımsı geldiği için . Kuaförüme de küstüm ve ertesi gün saçlarımı tarçın bakıra boyadım.

$DSCF4013.jpg

Bu rengi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve renk artık aslında oturmuşdu
$DSCF4056.jpg

Ama işte güneşin yakıcılığıyla hafif bronzlaştığım için biraz kahvelik olsun istedim saçımda ve bugün boyadım ama sonuç hüsran. Bazı resimlerde pek fark yok gibi duruyor ama ben hiç memnun kalmadım saçlarım çok cansız duruyor sanki bide. Eskiden böyle değildi tarçın bakır boyadığımda canlı dururdu. Bu sefer %75 vital colours 8-65 kahve köpüğü ve %25 palette tarçın bakır karıştırdım. Ama sanırım eski rengime dönmek istiyorum. Güneş ışığındaki çekimlerde tarçın bakır gibi duruyor ama boyamadan önceki tarçın bakır saçlarım flaşlı resimlerde bile bakır dururdu bu resmen kahve duruyor hiç beğenmedim. Tekrar kaç gün sonra boyayabilirim.:26:
Birde neyle boyamam gerek tarçın bakır mı boyamalıyım sizce?

$Photo531.jpg
$Photo533.jpg
$Photo541.jpg

Benim olmasını istediğim renkde buydu;
$Kimberley+Walsh+Leaving+Soho+Hotel+London+2DrLFqhHC9Jl.jpg

Saçlarımın uçlarıda çok yıprandı kestirmemek için bi sürü bakım yapıyorum oryel yapın demeyin ama yada açıcı:KK43:
Olmadı elimde resimlerle kuaför yolunu tutucam

Tarçın bakır tonuna bayıldım ya çok hoş duruyor.Bence bronz teninizle yakışacağına inanıyorsanız kesinlikle tarçın bakıra geri dönün bayıldım ben bayıldım.

cnm en az 3 gün bekle ondan sonra tekrardan boyarsın istediğin renkte açık karamel ve içine biraz fındık kabuğu karışımı gibi geldi bana :nazar:

Merhaba kızlar, Yine renk danışıcam sizlere ama onun öncesinde saçlarımdaki değişiklikleri göstermem mantıklı olur diye düşündüm.
1.5 sene önce saçlarım siyahdı karamele geçmek istedim ve oryelle açılıp saçlarım karamele boyandı baya bi yıpranma oldu tabi o rengi 1 sene boyunca kullandım yaklaşık 6-7 ay önce bakır sevdası gelmeseydi belki şuan daha sağlıklı daha uzun olucakdı saçlarım ama işte olan oldu.
Kuaförüm bakır yapıcam diye farklı bir renk yaptı saçlarımı çok koyu oldu ve tekrar açılmak zorunda kaldı saçımda 10dk durdu bana oryel kullanmadığını söyledi ama yine na benzeyen kimyasal bir işlem yapıldı ve saçlarım bu renge döndü
Eki Görüntüle 226091
Eki Görüntüle 226092

Ben tabi yine sonuçtan memnun kalmadım sarımsı geldiği için . Kuaförüme de küstüm ve ertesi gün saçlarımı tarçın bakıra boyadım.

Eki Görüntüle 226093

Bu rengi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve renk artık aslında oturmuşdu
Eki Görüntüle 226094

Ama işte güneşin yakıcılığıyla hafif bronzlaştığım için biraz kahvelik olsun istedim saçımda ve bugün boyadım ama sonuç hüsran. Bazı resimlerde pek fark yok gibi duruyor ama ben hiç memnun kalmadım saçlarım çok cansız duruyor sanki bide. Eskiden böyle değildi tarçın bakır boyadığımda canlı dururdu. Bu sefer %75 vital colours 8-65 kahve köpüğü ve %25 palette tarçın bakır karıştırdım. Ama sanırım eski rengime dönmek istiyorum. Güneş ışığındaki çekimlerde tarçın bakır gibi duruyor ama boyamadan önceki tarçın bakır saçlarım flaşlı resimlerde bile bakır dururdu bu resmen kahve duruyor hiç beğenmedim. Tekrar kaç gün sonra boyayabilirim.:26:
Birde neyle boyamam gerek tarçın bakır mı boyamalıyım sizce?

Eki Görüntüle 226098
Eki Görüntüle 226100
Eki Görüntüle 226101

Benim olmasını istediğim renkde buydu;
Eki Görüntüle 226103

Saçlarımın uçlarıda çok yıprandı kestirmemek için bi sürü bakım yapıyorum oryel yapın demeyin ama yada açıcı:KK43:
Olmadı elimde resimlerle kuaför yolunu tutucam

2. resim benim çok hoşuma gitti. tarçın bakır almıştım bi ara ama cesaret edemeyip boyamamıştım. İlk işim onu yapmak olcak..
istediğin renge ulaşmana çok az kalmış. Boya konusunda fikrim yok sadece çok beğendim saç rengini:nazar: yorum yazmak istedim:KK71:

ilk resimdeki tona bayıldım bende :KK69:
saçını çok güzel renklere boyamıssın bakır tonu olsun kumral olsun ama ilk sarı ton çok güzel bence

Teşekkür ederim kızlar bende 4. resimdeki renge dönmeye çalışıcam yada en sondaki resme, olmadı kendi rengime dönicem tekrar açtırma işlemi yaparsam saçlarım tutam tutam kopar çünkü :KK43:
Ama açtırmadan nasıl dönceğim konusunda hiçbbir fikrim yok çok koyu oldu kahve köpüğü

Son düzenleme:
2. resim benim çok hoşuma gitti. tarçın bakır almıştım bi ara ama cesaret edemeyip boyamamıştım. İlk işim onu yapmak olcak..
istediğin renge ulaşmana çok az kalmış. Boya konusunda fikrim yok sadece çok beğendim saç rengini:nazar: yorum yazmak istedim:KK71:

Canım 2. resimdeki tarçın bakır değil saçlarım karameldi benim kuaförden tarçın bakır istedim yanlış boya yaptı yani daha doğrusu koyu yaptı, ben itiraz edince 10dk akıttı o ton oldu bakır duruyor resimde ama sarı bakır gibi bi renkdi o aslında ben ertesi gün hemen boyamıştım. örgülü hali ilk tarçın bakır boyanmış hali. ondan sonraki resimde tarçın bakırın oturmuş hali.

Tarçın bakır tonuna bayıldım ya çok hoş duruyor.Bence bronz teninizle yakışacağına inanıyorsanız kesinlikle tarçın bakıra geri dönün bayıldım ben bayıldım.

Aslında yakışıyordu ama işte sanırım kuruntu yaptım birde daha güzel olur sandım eski rengime dönmek istiyorum bende yıpranmadan:KK14:

cnm en az 3 gün bekle ondan sonra tekrardan boyarsın istediğin renkte açık karamel ve içine biraz fındık kabuğu karışımı gibi geldi bana :nazar:

Tatlım dediğini denerim ama o da koyu olur gibi geliyor çünkü karamel kullandım o rengime göre daha koyuydu ki fındık kabuğu katınca daha da koyu olmaz mı:26:

ilk resimdeki tona bayıldım bende :KK69:
saçını çok güzel renklere boyamıssın bakır tonu olsun kumral olsun ama ilk sarı ton çok güzel bence

saol tatlım:KK69:
Evt ton çok güzeldi ama ben ölü gibi olmuşdum o renk boyanınca. Şuan kumral gibiyim ama bu hiç güzel değil :KK14:

cnm bu saçının üstüne tarçın bakır boyarsan tutmaz bilesin.belki iice akmasını bekleyip beyaz sabunla yıkarsan anca.

şu an ki kahve gibi olan saç renginiz benim hoşuma gitti :) çikolata kahve gibi sanki...sorduğunuz adriana limanın saç rengi ise bence küllü açık kumral...

proflinizdeki saç rengi çok güzel onu deneyebilirsiniz

Profilimdeki saç rengini kullandım çok bakım ve boya isteyen bir renk o saçlarım çok yıpranmışdı o zaman hep o boylarda kullanmışdım hiç uzatamamışdım :/

şu an ki kahve gibi olan saç renginiz benim hoşuma gitti :) çikolata kahve gibi sanki...sorduğunuz adriana limanın saç rengi ise bence küllü açık kumral...

Şuan boyadığım renk akıcak gibi duruyor kahve köpüğü boyamışdım tarçın bakırla karıştırıp, Birkaç güne tarçın bakır denicem yine istediğim gibi tutmazsa kumral tonu boyayıp kendi rengime dönicem saç rengi açma işlemine giremem tekrar :KK14:

tarçın bakır çok güzelmiş aslında keşke değiştirmeseydiniz rengini. hatta o renge boyayabilirim çok begendim :-)

ilk resimlerindeki karamel benim şuan istediğim renk. kendim evde yapmaya çalıştım ama beceremiyorum. güvenebildiğim bir kuaför yok evde nasıl elde edeceğim yaaa:KK43:

İlk resimdeki karamel değil tatlım, açık bakır aslında.

Tarçın bakırın o tonunu tutturmak istiyorsan zemin açık renkse 3-4 boyamaya o hale gelir.

İlk resimdeki karamel değil tatlım, açık bakır aslında.

Tarçın bakırın o tonunu tutturmak istiyorsan zemin açık renkse 3-4 boyamaya o hale gelir.

zemin rengi illa sarı mı olmak zorunda o rengin tutması için??? ayy çok güzelmiş tarçın bakırken saçların bayıldımm^^

Benim ilk resimdeki gibiydi ama tarçın bakırın o renk olması birkaç ayımı aldı. Karamel tonlarıysa yada kumral yine de tutar bence

X