Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarımda ki turunculuktan nefret ediyorum !! (Resimli)

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir

Evet kızlar saçımda ki bu turunculuktan nefret ediyorum. sacımdaki boya loreal excellence sarı rengi ilk boyadığımda da turuncu olmuştu aktıkçada turuncu oldu daha sonra turunculuk gitsin diye loreal küllü sarıyla boyadım bu rengin bir tık koyusu oldu aynı renk sayılabılır hatta .s ben bu renkten nefret edıyorum ya sacımda gordukce sınırlenıyorum :) benim istediğim doğal bir sarı yani küllü bir sarı .s

şu şekilde bir renk. Bu renge nasıl ulaşabılırım bu turunculuk nasıl gider ?

canım bnm turuncu bir renk istemiyorsan boyana cok az yeşil boya katmalısın küllendirir

bende bikaç gün önce boyadım saçlarımı garnier 11.0 la fakat hem açıcı özelliği bulunduğundan hemde bu özellikten dolayı turunculaşma yapacağını bildiğimden içine fındık kadar igora turuncu azaltıcı ve yine igora kızıl azaltıcı ekledim igoranın bu 2 boyasını her boyamamda mutlaka eklerim ama oranına dikkat etmek gerek çok az koymalısın o zaman turunculuğun kalmaz benimki çok doğal küllü bi sarı renk senin resimde istediğin tonun aynısı

oncelıkle mesajınız ıcın cok tesekkur ederım :) pekı bu ıgora yı her yerde bulabılır mıyız ? Bırde fıyatı konusunda bır bılgı verebılır mısınız ?

oncelıkle mesajınız ıcın cok tesekkur ederım :) pekı bu ıgora yı her yerde bulabılır mıyız ? Bırde fıyatı konusunda bır bılgı verebılır mısınız ?

valla canım ben igorayı netten getirttim fiyatıda 11 tl.ydi sanırım,önemli değil umarım memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…