- 9 Mayıs 2021
- 6
- 1
- 20
- Konu Sahibi sphellades
bundan tam 2.5 sene once saclarima hint kinasi yaptim 5 6 ay oyle kullandim o zamanlar sonra pisman oldum acicisiz siyah sacim uzerine sari yapmak istedim ki tahmin edersiniz dipler 5 6 ayda uzayan dogal saclar sari uclar koyu kahveye dondu sonra 1 ay sonra yine mavi siyah yaptim 1 sene oyle takiltim siyahliklar koyu kahveye donunce acmak istedim evde hem kendi bilgi yetersizligim olsum hemde sanirim sacimdan 2 renk acildi dipler civciv sarisi uclar koyu bakir karamel tonlari saclarimi o anki sinirle sacimin sag kismini cok kisa kas hizasinda sol kismi ise omuzlarimda boyun hizamda kestirdim o kesimler ustune benim saclarima koyu kestaneler koyu kullu kumrallar cikolata kahveler uygulandi 1 1.5 senelik hint kinasi 1 aylik acicinin ustune tuttumu 100 100 hepsi tuttu ve saymadigim daha 10 20 islem daha benim saclarimda kadar boya bakim 1 kere acma islemine ragmen vede 2.5 sene boyunca 2 3 kere cene hizamda kestirmeme ragmen haladaha kina kalmismidir haziranda kuafore gidip acik kumral yaptirmayi planliyorum cunku