Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarıma Şekil veremiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi selin_17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
S

selin_17

Ziyaretçi
ya arkadaslar bnm sorunum da şu saçlarım ne pırasa gibi dümdüz ne de dalgalı yani hep fön istiyo uçları dışa doğru ama hepsi istedigim gibi düzgün durmuyo saçlarıma nasıl şekil verebilirm bu saç şekline sahip arkadaslar war mı jöle köpük gibi şekillendiriciler mi kullanaym yoksa önerebilecegnz bi sac kremi fln war mı saclarımın dümdüz olmasını istemiyorm dalgalı da olabilir hoş dursn yeter!!!!
:1closedeyes:war mı yardmcı olcak olannnn......benneyaptımki

aynen saç modeli uçları kırık gibi duruo kestirsem bile dışa doğru çatal gbi fırlıyo valla dışa doğru fön güzel durur uzunsa ben şey yapıodum gece saçımı karmakarışık topluodum topuz gibin sabah açınca kıvırck gbi bişi oluodu ıslak saçla toplarsan daha i olur aslnda ama hastalık falan mevzuu var sonra ona jöle falan sürüyosun öle bişeyler fönde tutmuyo fazla iki saat fln sonra gene uçları fırlıyo ütü oluyo ama ütü yapınca dümdüz oluyo

yaa bnm saclarmda ütü yapnca bile uçları dışa dönüyo fönde durmuyo dediin gibi ve en sinir oldgm şey de uçları kırık olmasa bile çatal çatal durması
önerileirn için saol cnm denicem inş becerebilirm

benim saçlarımda öyle bi de banyodan sonra hafif kabarıyo o yüzden hep gece yapmadan önce yapıyorum banyomu sabaha yatışmış düz oluyolar

ya benimde öyle bende hep yatmadan önce yaparım banyomu bazende öle güsel oluyoki valla sanki özel kuaföre yaptırmıssın gibi o yatış pozisyonuna bağlı yabi eheüehe:) arkadasım ben careyi şöle yapmakta buldum gittim aldım bi philips sac düşleştirici banyo yapıp yatıyoorum sabah kalkıyorum kuru taramadan üstten topluyarak arkadan başlıom hem tarıyorum hemde düşleştiriyorum ondan sonra fönümü cektikten sonra ister öle bırak istersen ne şekil evrirsen ver. pek uğraşmayıda sevmediğimden daral geliyo bu yüsden düz cekip bırkaıom güselde oluyo valla ..

evet galiba yatış pozisyonuyla ilgili :)

kızlar benim saçımda aynen sizin gibi ne düz ne dalgalı genelde uçlarına normal jöle sürüyorum ve elimde iraz sıkıştrıp fön tutuyorum. avonunda tüm saçlar için yıkanmayan bi kremi var kutusu beyaz kapağı yeşil onuda kuru kuruya sürünce uçları çok tatlı dalgalı fön çektirmiş gibi oluyo tavsiye ederim.

Ben son zamanlarda saçlarımı yıkadıktan sonra tepede toplayıp sıkıca ucuna kadar örüyorum sabah açtığımda dalga dalga oluyor.deneyin tavsiye ederim yoksa bu saçlarla başa çıkılmaz

ben aldım aynısından şekerim
hem serumunu hem kremini pek öyle faideli bişey değil
ya da bizim saçlar okadar söz dinlemez ki hiç birşey faide etmioo
bende 2 tane saç şekillendirici var
biri paletli olanlardan tost falanda yapıoo
biride şu fırçalı olanlardan bosch
ama onlar bile şekillendirmioo en fazla 2 saat sonrası yine hüsran

ben şu permanın tam tersi bir uygulama varya düzleştirme onu yaptırmayı düşünüyorum kısmetsee
6 ay uğraşmadan pırasa gibi gezmek istiyorum:Roflol:

yha benim saçlarımda ne düz nede dalgalı ama o kadar kötü durmuo ben yinede düz olsını çok istiyorum benim saçlarım kırık maşalı gibi oluo bazı yerleri saçlarım katlı en alt katıda dümdüz oluo banyodan çıkınca irenç oluo kabarıo ve yoluk yoluk ama yatmadan önce bol bol briyantin sürüyorum sonra sabah kalktığımda düze yakın oluo ve çok güzel oluyo ama ben saçımı topluorum ve toplayıncada tokanın izi çıkıo ve dalgalanıo daha da düzelmio aslın da biraz bekleyince tekrar düze yakın oluo

yıllardan berı aynı sorunu yaşıyorum bılırım fakat bende hiç bir çare bulamadım bır arkadaşım kullanıyor bu saç düzleştırıcıden çok memnun 230 derece olanlardan istersen bı dene

benimde saçım oyleydi düzleştirici kullanıyorum braunun dümdüz oluyo he bide kızlar bikaçınız saç uçlarınızın çatal çatal durmasından şikayet etmişssinz benmde oyleydi hep kırık,yanmış gibi duruyodu.o saç uçlarının nemini kaybetmesinden dolayı oluyo nemlendirici şeler yapın ama saç uçlarına ama bunu saç kremini bol sürerek yapmayın sakın daha farklı bişiy artık ne olursa benimki kendi kendine geçti

ama saç düzleştirici saçı fön kadar yani çok fazla yıpratmıyomu kızlar?ben bu yüzden kokuyorum korktuğum için almıyorum çünkü eskiden benim saçlarım fönden mahvoldu yandı kabarmaya başladı bende kısacık kestirdim şimdi yeni uzadı

bende banyodan sonra köpükle sekil veriyorum. hos duruyor.

evet katlı kestirince köpükle daha kolay sekil alıyor.

Ben pazar akşamı düzleştiriyle düzleştirip gece toplar yatarım ama çok sıkı değil yoksa tokanın izi çıkıyor. O beni iki gün idare ediyor . Sonra çarşamba bolca jole sürerim kıvırcığa yakın durur.Perşembe ve cuma yukardan at kuyruğu yapar sonra saçlarmıı etrafına dolar toka geçiririm.
İnanın bıktım ama saçlarımla uğraşmaktan.

e kızlar benim saçlarımda pıraas gibi dümdüz.. şekil versem hemen gidiyo.. fön çektirsem hemen bozuluyo.. yaptırsam dalgalı açılıyo dümdüz oluyo yine... bende bu sorundan yanıyom dışardan görenler ne güzel saçların var düz diyo ama hepte aynı olunca sıkıuyooo

bende aynı durumdayım...düzleştiriciden saçlarımın uçları o kadar kırıldı ki doğal bırakmaya çalışıyorum,ama yine her ihtimale karşı kurtarıcım her an yanımdayerimseniben
aslında doğalken de fena durmuyo ama bide kırıklar olmasa we kuruluğu gitse...
defne maskesi aldım baya iyi geldi aslında ama dewamlı kullanmak gerekiyo...

kızlar sıze bı tecrubemı soyleyım
aksam sacımı yıkayıp fon cekıyordum fon cekmeden once de bolca sac kremı suruyordum pantenın
ve sabaha saclarım kıvır kıvır oluyordu daha sonra kremı cok az surdum yattım ve seklını korudu eger dumduz kalmasını ıstıyorsanız sac sekıllendırıcınızı az surun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…