Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarıma sarı balyaj..

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
kızlar saclarıma yarın uclara bebek sarısı balyaj attıracağım.değişiklik olsun diye.. daha önce boya konusuna ilgim yada bi tecrubem olmadığından beni ortalama nasıl bi fiyat bekliyo acaba merak ettim,bilgisi olan yazarsa sevinirim :) malum,öğrenci kredisiyle biraz kısıtlı oluyo bu tür harcamalar ve kuafor kuafor gezip sormayada utandım acıkcası :))

canım saçının gürlüğüne, uzunluğuna ve balyaj attırmak istediğin saç boyuna ve hatta gittiğin kuaföre göre epey değişiklik gösterecektir. ben ankarada o zaman omuzlarıma gelen saçlarıma baya üstlerden başlayarak sık balyaj attırmıştım. ücreti 100 tl idi geçen yıl.

ben boyalarımı alıp gidiyorum 15 tl ye balyaj atıyor kuaförüm :))

sağol canım. ben en iyisi gitiiğim kuaföre sorayım cok uçuk değilse yaptırayım :)

Ben de kahve tonlarına tamamen boyatıp uçlara sarı balyaj attırdım.saçlarım omuzlarımda. 110tl verdim.

Ben de kahve tonlarına tamamen boyatıp uçlara sarı balyaj attırdım.saçlarım omuzlarımda. 110tl verdim.

owwww..yaşadığımız yere göre değişiyo sanırım..bi de bi kuaförün yıllardır müşterisi olmak..

evet bayağı değişiyomus ortalama nasıl bişey bekliyo diye merak etmstm ama o kadar değişken ki fiyatlar:)))
cok kar var samsunda,zorunlu olmadıkca dısarı cıkmak akıllı işi değil :) o yuzden en kısa zamanda arastırma yapıp boya işine koyulacağm :)

bende gür ve belime kadar olan saçlarıma geçen sene sık balyaj attırmıştım 100 tl ye sen uçlarına okadar vermezsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…