kızlar saclarıma yarın uclara bebek sarısı balyaj attıracağım.değişiklik olsun diye.. daha önce boya konusuna ilgim yada bi tecrubem olmadığından beni ortalama nasıl bi fiyat bekliyo acaba merak ettim,bilgisi olan yazarsa sevinirim :) malum,öğrenci kredisiyle biraz kısıtlı oluyo bu tür harcamalar ve kuafor kuafor gezip sormayada utandım acıkcası :))
canım saçının gürlüğüne, uzunluğuna ve balyaj attırmak istediğin saç boyuna ve hatta gittiğin kuaföre göre epey değişiklik gösterecektir. ben ankarada o zaman omuzlarıma gelen saçlarıma baya üstlerden başlayarak sık balyaj attırmıştım. ücreti 100 tl idi geçen yıl.
canım saçının gürlüğüne, uzunluğuna ve balyaj attırmak istediğin saç boyuna ve hatta gittiğin kuaföre göre epey değişiklik gösterecektir. ben ankarada o zaman omuzlarıma gelen saçlarıma baya üstlerden başlayarak sık balyaj attırmıştım. ücreti 100 tl idi geçen yıl.
evet bayağı değişiyomus ortalama nasıl bişey bekliyo diye merak etmstm ama o kadar değişken ki fiyatlar:)))
cok kar var samsunda,zorunlu olmadıkca dısarı cıkmak akıllı işi değil :) o yuzden en kısa zamanda arastırma yapıp boya işine koyulacağm :)