Saç Kesim Şekilleri Saçlarıma önerebileceğiniz model varmı :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
398

Kızlar saçlarım V kesim ve uçlar katlı.Ama ben bu görüntüden sıkıldım artık.Saçlarımı sürekli maşalı kullanıyorum.Anca öyle hacimli gözüküyor.Yada tepeden topluyorum.Saçlarımın en uzun katı belimde nerdeyse.At kuyruğu yapınca saçlarım baya kısa duruyor yani kuyruk belde değilde (sütyen) hizasında herkes saçlarımı öyle topladığım zaman kestirdin mi diye soruyor.Ben hacimli böyle güzel bakımlı duran bir model istiyorum.Önerebileceğiniz modeller neler? boyunun kısalmasından yana değilim.Belde memnunum ama nasıl bir hareket kazandırabilirim.Kuaförler yada kuaförler kadar tecrübeli bayanlardan yorum bekliyorum :)

kızlar sıcağı sıcağına modeller istiyorum hemen kestirip canlılık gelsin istiyorumm yorum ltfen

madem sıkıldım diyorsun omuzlarda kestir o zaman derim ben.ama biliyorum ki kesinlikle yapmam dicen : )) bence farklılık olur :))

madem sıkıldım diyorsun omuzlarda kestir o zaman derim ben.ama biliyorum ki kesinlikle yapmam dicen : )) bence farklılık olur :))

uzunluğundan değil sıkıntım hareketsizliğinden cansız geliyor gözüme omuzda büyük cesaret canım yaaaa yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…