• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarıma nasıl uçlarına dalga yapabilirim zarar vermeyecek şekilde zaten yanık saç

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Saçlarım düz sayılır uçlarına bigudimi olur çnkü açıcıdan yanık saçlar süreli fön yada maşa olmaz hatta hiç olmaz kalın dalgalar yapmak istiyorum uçlarına ama nasıl ?:50:

canım sacının uzunlugunu bilmiyorum ama azcık kestirsen saçlarını kendine gelsee saçlarım yandı diyosun hemm kendine gelirr, hem daha sağlıklı uzar, hem buklelerin daha hos gözükür..
ama diyosan kıyamam böyle kalsın ozaman dedigin gibi bugudi olur tabiii saçlarını güzel yıkayıp mutlaka krem kullandıktan sonra kurutursunn ister hafif nemli bırakıp sar, istersen aksamdan kurut sarr sabah kalkıp çöz çokta güzel olur
sünger bigudiler varr boyut boyut yapacağın dalgaya göre alıp kullanabilirsin sararken uçlarına jole sürebilirsin kalıcığını korumak içinn açtıktan sonra sprey kullanabilirsinn simdiden kolay gelsinn

benımkılerde tutmuyo ya uf baya uzun bıde asagı cekıyo galba dusuyo bukleler :( spreylıyp denıcem bende dedıgın gbı sağol tsk

canım sacının uzunlugunu bilmiyorum ama azcık kestirsen saçlarını kendine gelsee saçlarım yandı diyosun hemm kendine gelirr, hem daha sağlıklı uzar, hem buklelerin daha hos gözükür..
ama diyosan kıyamam böyle kalsın ozaman dedigin gibi bugudi olur tabiii saçlarını güzel yıkayıp mutlaka krem kullandıktan sonra kurutursunn ister hafif nemli bırakıp sar, istersen aksamdan kurut sarr sabah kalkıp çöz çokta güzel olur
sünger bigudiler varr boyut boyut yapacağın dalgaya göre alıp kullanabilirsin sararken uçlarına jole sürebilirsin kalıcığını korumak içinn açtıktan sonra sprey kullanabilirsinn simdiden kolay gelsinn

:(( belimde olacaktı saçlarım çok kestirdm zaten halende üzülüyorum kestirdiğimede , bugün sosis bıgudilerden aldım birde otacının saç şekillendiricisini bitkisel diye onla yparsam olur galiba inşallah sosis bugudileri kullabilirim biraz kalınını aldım , çok sağol

ya sac islakken topuz yapip onu bekletmek ve actiktan sonra sprey sikmak
ya orgu yapmak
ya bigudi kullanmak
yada kopuk kullanmak lazim

Back