- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
Kızlar kına konusu epeeeeeeeeeey araştırdım, yabancı kaynaklı sitelerde kınayla kahveye yakın bi ton yakalamak için türkçeye çivit olarak çevrilen 'indigo'yu kullandıklarını soylüyorlar ama malum bizde çivit deyince aklma saks mavisi bi toz geliyor, o sitelerde yayınlanan resimlerde ise aynı kına gibi yeşil bi madde.. dolayısıyla bizdeki çiviti alkıp kullanmak mantıklı gelmedi. sağlık bu neticede=)
anlaşılacağı üzere kahve ağırlıklı bir bakır tonu istiyorum kınayla, şu an saçlarım röfleli olduğu için epey dikkat ekici bir bakır tutacaktır muhtemelen. hazırladığım karışımın içine biraz kına taşı koymayı düşünüyorum ama hiç denemediğim için tereddütteyim. Hazırladığım kına karışımına ne kadar koymalıyım kına taşından, ve ne zman ? çünkü karışımı hazırladım, iyi tutması için yarın akşama kullanacağım..
şu anki rengim resimdeki gibi..( saçlarım epey dağınık uyuyakalmışm da=))
Eki Görüntüle 432618 Eki Görüntüle 432617 Eki Görüntüle 432619
bu da evvelden bi tutamda denediğim kına.. içinde kına taşı falan yok...
Eki Görüntüle 432620 Eki Görüntüle 432621
kızlar yarına kınam hazır olacak o yüzden tecrübeli arkadaşlar acil yardımmm gerek bana=)
çok sağolun şimdiden
anlaşılacağı üzere kahve ağırlıklı bir bakır tonu istiyorum kınayla, şu an saçlarım röfleli olduğu için epey dikkat ekici bir bakır tutacaktır muhtemelen. hazırladığım karışımın içine biraz kına taşı koymayı düşünüyorum ama hiç denemediğim için tereddütteyim. Hazırladığım kına karışımına ne kadar koymalıyım kına taşından, ve ne zman ? çünkü karışımı hazırladım, iyi tutması için yarın akşama kullanacağım..
şu anki rengim resimdeki gibi..( saçlarım epey dağınık uyuyakalmışm da=))
Eki Görüntüle 432618 Eki Görüntüle 432617 Eki Görüntüle 432619
bu da evvelden bi tutamda denediğim kına.. içinde kına taşı falan yok...
Eki Görüntüle 432620 Eki Görüntüle 432621
kızlar yarına kınam hazır olacak o yüzden tecrübeli arkadaşlar acil yardımmm gerek bana=)
çok sağolun şimdiden

Son düzenleme: