• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarıma Hangi şekli vereceğimi şaşırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar benim saçlarım dalgalı omuzlarımda
bu aralar yağmur çok yapıyo ıspartaya
saçımı düzleştirsem su görünce hemen dalgalı oluyo ama yapışıyo berbar bi şekil oluyo
kıvırcık yapsam da yağmurla birlikte tüleriyo yine çok kötü oluyo kabarıyo off bu aralar ne yapacağımı sapıttım
saçımı toplayamıyorum çünkü yüzüme hiç yakışmıo senağlama
tavsiyeleri olan varmı :sm_confused:

Aynen bende senin gibiyim yaabenneyaptımki Düz yapsam malum kış yağmur yağabiliyor tabi hemen bozuluyor benim saçlar..Öyle dolaşmayacağım için genelde dalgalı yapıyorum nabıyım başka çare yokfisfisfis Bence sende bi krem al saçların nemliyken onla saçına dalgalı kıvırcık arası bi şekil ver en iyisi o yani tabi bağlamak istemezsen..:1hug:a.s.

saçına saç şekillendirici sür sonra onu dağınık tarzında topuz yapabilirsn bence ben öyle yapıyorm gerçisaçım kıvırcık 2-3 tel tokayla süper dağnk topz fln oluyooo eger toplayamam diyosanda mecbur care yok şekil verceksekksn dalgalı dolascaksn eger yağmur bozarsada saçlaırnın avucunun içine al yukarı dığru sıkk elinin içinde kıvırcıksa saçın kıvırcıklasır dalgalıysada dalagaları daha ii olur :)

Back