Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarıma birşey olmuş mudur???

altamiano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
297
11
118
Ankara
Merhaba arkadaşlar dün saçlarımı kuaförde system colr artego nun küllü kahvesine boyattım ama tabiki istediğim gibi olmadı bgün gel paket atalım dedi kuaför ben de saf saf gittim yine boyayla tüm saçımın aralarına daha açık tonda paket attırdım paketi yıkadıktan sonra kız tüm saçıma cila adı altında yine boya ile boyadı sonuç felaketti bundan da sonra ben beğenmeyice hatta ağlayacak hale gelince yine orealsiz boya ile koyulaştırdı ve aralardaki sarılıkları kapattı yani saçım iki güde 4 işlem görmüş ve hunharca defalrca fön çekilmiş oldu saçım hala canlı duruyor acaba daha sonra dökülme kırılma kopma yapar mı lütfen anlayan bilen varsa söylesin ben renginden geçtim sadece saçlarımı sapasağlam bulmak istiyorum boya bitkisel dedi o yuzden korkmadan boyuyorum dedi bu söylediğim boyayı bilen duyan var mı?sordum boyanın içine 20 volüm oksidan koymu ayrıca...boyayı hatırlatayım system color artego

Oreal,boya gibi işlemlerden hemen sonra kopma yıpranma vs olmadıysa (ya da yıpranma en azsa) ondan sonra bişey olmaz sonradan kopar vs gibi bişey yok yani kopsaydı işlem anında kopardı.
Şimdi biraz dinlendir saçlarını bu sitede ya da internetten araştırarak bulabileceğin saç bakım tariferini uygula şansına fazla yıpranma olmamış anladığım kadarıyla ama biraz daha işlem görürse kopma da yıpranma da olacaktır.
Dediğim gibi şimdi hiçbi işlem yapma/yaptırma bakım yap saçına.

yok çok şükür hiç kopma olmadı hatta baya parlak duruo saçlarım:) bide zehirlenmekten korktum saç diplerim kimyasala maruz kalınca o da olsaydı heralde olurdu şimdiye kadar değil mi:) evet ben de acil bakıma girmeyi düşünüyorum hatta fön bile çekmemeyi istiyorum uzun süre

Öyle yap bence de dediğim gibi kk'da araştırırsan faydalı tarifler bulabilirsin yağlarla ya da başka türlü bakım yöntemleriyle bakım yap

bir süre de mümkünse saç şekillendiricilerini kullanmayın.hatta saçınızı düşük ısıda kurutun.

arkadaşlar haklılar kesinlikle ısıdan uzak dur ve boyama doğal yöntemlerle kurtul mesela zeytinyağını biraz ısıt 1 tatlı kaşığı bal uygula saçını boneni tak bekle yarım saat yıka benim saçıma çok iyi geldi bu

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama ben bu saçla daha ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum 1 ay sonra falan boyasam bir sakıncası olmaz değilmi şimdi zaten havalar sıcak renk iyice açıldıktan sonra saçımın durumuna göre yeniden boyamam gerekli maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…