Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarıma bi careeeee...

dilyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
7
0
36
Manisa
arkadaşlar 5 ay oldu saçlarımı boyatmadım ve saçlarımı kestirmedim saçlarım çok yıprandığı için bakım yaptın braz işe yaradı ama uçlarında kırık var..saçlarımı boyatmak istyorum ama saçlarım ince telli oldu için çabuk yıpranıyor..renk olarak saçlarımı bal köpüğü rengi boyatmak istorum ama dyorumki saçlarım çok yırandğı içn kendi saç rengim kahve ne yapmalıyım bi çareeee.....

canım seni bi ben anlarım saçlarımı kuaför yaktığından beri 2-3 sene kendine gelememişti ama tek çare uçlarından kestire kestire ilk önce yıpranmış kısımları atman yoksa üzerine boyadığın an yine bi faciayla karşılaşıcaksın boyadığın renk güzel bile lsa saçların sağlıksız olduğundan rengin bi önemi olmuyo bence biraz daha sabret ve sağlıklı güzel saçlarını diledğin renge boya ama sakın açıcı kullanma tatlım.

hicc kestirme saçlarını brezilya fönü (keratin) yaptır boyadan sonra uçlarındaki kırıkları kaplıyor..besliyor saçı. eger imkanın varsa.. kestirsen bile boya yaptrdıgın zaman kırıklar üstlerdede olcak illa kısa zamanda tkrr kestrmek zorunda kalcaksın böyle böyle hic uzamıcak :) bence bi araştır ve dene cnm güzel..

tavsiyen için sağol canm araştram...

aklısın canım dedğin mantıklı uçlarımı kendim kesmem sağolllll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…