• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma bi bakar mısınızzz ?

jesti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
8
0
36
Kocaeli
resimde görüldüğü gibi bi saç rengim var.yaklaşık 1 sene boyunca kızıl kestane boyadım.en son küllü kumral ve kahveyi karıştırıp boyamıştım.şimdi yine aktı ve hafif kızıllarım çıktı.beyazlarım da var.her renk boyayı saçlarıma vuramıyorum çünkü beyazlar kızarıyor.saçlarımın diğer fotoğraftaki gibi kumral tonlarında olmasını istiyorum.açıcı kullanıp saçlarımı yıpratmaya da cesaret edemiyorum... :26: $koleston_7_0.jpg $19042011443.jpg

Evde açıcı kullanmadan bu rengi elde etmen çok zor , bana kalırsa güvendiğin bir kuaföre git açıcı kullandırmadan bu tonu yakalayabilirler. Evde boyanan saçlar resimde görünenden 3 4 ton daha koyu oluyor.

ben de aynı durumdayım, saçlarım seninkisi gibi ama boya. normalde küllü kumral kendi saçım. açıcı olmadan bunun üstüne tutmaz dedi kuaför, ben kızıl istiyorum tabi. napsam bilemedim...:17:

boya boyayı açmıyor maalesef... ya akıtacaksın iyice, zaman geçecek-ki o zamanda dibi başka ucu başka olur, ya da açılması gerekir..

Back