Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarıma açıcı yaptım :S resimlii lütfen yardımm

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
298
Yer
İzmir
saçlarımı koyu kızıl boyamştm sıkıldım palettenin rofle setinden 3 kutu aldım çıtçıtlarıda saçımıda boyadım acayip bi renk oldu benneyaptımki çıtçıtlarım daha koyu baya bi açtı yanmadıda ama çok tuhaf oldu turuncu resmen akannehir beğenende oluo hiç ykşmamış diyende bende beğenemyrmm kendmi kaldım böyle çok fazlada kararsızım yine kızılmı yapsam diorum yada sinir gelio direk siyah boyiim diorum bazılarıda platin yap dio küllü bi renge boyamak istiyorum açık küllü kumral veya küllü kahve rengi böyle küllü bi renk istiyorum siz ne önerirsiniz resmimide koyucam lütfen yardımcı olunn banaa =(( şimdiden teşekkürler önerilerinizi beklyrm kızlarrr

kaldırdım resmleri ..

Son düzenleme:
kelin ilacı olsa başına sürer kısopuyorumnanaktan
yandım ,tutuştum günlerdir,üye olmadığım bakmadığım kuaför sitesi kalmdı ,artık online takılıyorum ve danışıyorum ...sositososito
ne renk olsa gider gibi sana tenin ,göz rengin müsait bence ...

yok bu renk hiç gitmedi esmer tenlymm makyaj istio hep napçamı şaşırdm annem kel kalıcn yeter artk dio isynlarda :D:D ama güzl bi renk tutturp gitmek istyrm karar veremyrm yaptıklarımda güzl olmuo :S

esmer mi açık tenli gibi duruyorsun fotolarda...
bence küllü kumral yaptır,küllü hem kızıllıkları alıyormuş deniyor...
ama çokta acık bir kumral olmamalı sanırım

canım postişlerin daha koyu olmuş bence sen sacını bakıra boya sana gider

bence saçını biraz dinlendir boşuna yıpratma saçların turuncu gibi bi renk olmuş kızıl yaparsan olmaz bence alttan bariz çıkar karamele yada kahve tonlarına çevir çikolata kahve olabilir bence çıksa bile gölge gibi durur sırıtmaz

açık karamel boya bence ..3-4 kez boyadıktan sonra turunculuk filan kalmaz..çok güzel olur sana da...

canım bu saçı biraz koyulaştır, yani çikolata-karamel karışımı bişi olabilir..gözlerin de renkli..bence çok güzel olur..küllü yaparsan saçların yeşerebilir, bence riske girme..ya küllü olmayan bir kumral tonu ya da dediğim gibi çikolata karamel tonları güzel olur..bakır da olur ama zaten açıcı kullanmışsın, sürekli akar, rahat edemezsin bence..

Canım bence de çikolata-karamel iyi olabilir.Kesinlikle siyaha boyama.Sonra dönmek çok zor olur.Zaten saçlarını açmışsın,azda olsa yıpranmıştır.Bende zamanında palette ile açmıştım saçlarımı,benimkiler mahvoldu.Bir türlü düzeltemedim :((

bende birkaç yıldır hep koyu kızıl kullanıyodum 2 ay önce saç rengimi açtırdım kızıldan dönmek gerçekten çok zor ama kızıldan kurtulmak istiyorsan küllü renkleri tercih etmen gerekiyo

kızıl yada siyah daha hoş durabilir ama bence bu da kötü değil , benim de bunun biraz koyusu şuan saçım ben de açıcıyla yaptım

bu renk malesef yakışmamış çikolata kahvesi sana çok yakışır gibime gelio
ama önce bi saçını dinlendir hemen boyama

avatardaki sensin sanırım,o renk güzel olmuş.Turuncu saç gitmemiş sana:umursamaz:

bnce güzel olmuş ben begendım.yakışmış sana gözlerde renklı olunca olmuş yane:)

kızlar yormlarnz içnn saoln yaa gözlerm lenss =)) ten rengmi bende anlamadm ama soluk douk böyle esmer ama beyaz kesnlikle diil ne hikmetse resmlerde beyaz çıkıyorum şmdi boya alamaya gidicem ya bal köpüğü yada açık küllü kumral fln hala kararsızm :S

Back